Računalništvo, telefonija
06.01.2020 09:21

Deli z drugimi:

Share

Pametni telefon ASUS ZenFone tokorat za zgolj 81,98 evrov!

Pametni telefon ASUS ZenFone Max Plus M1 je lahko naš že za 81,98 evrov.
Pametni telefon ASUS ZenFone Max Plus M1 je lahko naš že za 81,98 evrov.

Če še vedno uporabljate zastarel pametni mobilni telefon ali šele razmišljate o nakupu in zanj niste pripravljeni odšteti veliko denarja, ima spletni trgovec Cafago pravo rešitev za vas. Ta je namreč v akcijsko prodajo ponudil pametni mobilni telefon ASUS ZenFone Max Plus M1. Telefon je naprodaj na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pz0495b-us-64.html?aid=novice, zanj pa je treba odšteti zgolj 81,98 evrov, kar je seveda zelo poceni.

Pametni mobilni telefon ASUS ZenFone Max Plus M1 je opremljen s kakovostnim zaslonom s 14,5-centimetrsko oziroma 5,7-palčno diagonalo in ločljivostjo 2.160 x 1.080 slikovnih točk. Da telefonu ne bi prehitro pošle moči skrbijo osemjedrni procesor MediaTek MT6750T frekvence 1,5 gigahercev, štiri gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Za zajem fotografij in videoposnetkov pa sta na voljo digitalna fotoaparata ločljivosti 16 milijonov in osem milijonov slikovnih točk.

Več informacij o pametnem mobilnem telefonu ASUS ZenFone Max Plus M1 je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-pz0495b-us-64.html?aid=novice. Novost je po akcijski ceni 81,89 evrov na voljo le do konca januarja. Stroški pošiljanja so seveda brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku