Računalništvo, telefonija
21.03.2019 08:33
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma za neverjetno ceno

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma DX800S je lahko naš že za zgolj 79,10 evrov.
Pametni sesalnik Xiaomi Deerma DX800S je lahko naš že za zgolj 79,10 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. To drži tudi za področje pametnih sesalnikov, saj je njegov sesalnik Deerma med uporabniki zelo priljubljen. Tu namreč gre za multifunkcijski čistilnik, ki poskrbi za vrhunsko čistočo brez posebnega napora. Z njim bo sesanje tal učinkovito in hitro.

Pametni sesalnik Xiaomi Deerma z oznako DX800S se lahko uporablja za različne vrste površin kot so keramika, parket, laminat in še več. Enostaven nadzor, prožnost in lahkotnost čiščenja vas bosta navdušila. Z lahkoto boste dosegli vse skrite kotičke, prostor pod mizo, posteljo ali kavčem. Za enostaven dostop ima možnost 270-stopinjskega vrtenja, moč motorja pa znaša 600 vatov.

Spletna prodajalna Cafago na povezavi https://www.cafago.com/en/p-pas0108w-us.html?aid=novice izjemen pametni sesalnik Xiaomi Deerma DX800S tokrat ponuja po zelo ugodni ceni, ampak le, če bomo pred zaključkom nakupa vnesli promocijsko kodo »CC108« (brez narekovajev). Z njo bomo namreč namesto 109,99 evrov morali za izjemen izdelek odšteti zgolj 79,10 evrov. Stroški pošiljanja in dajatve so v ceno vključeni, zato ob nakupu ne bo nobenih presenečenj. Ker izjemna akcija traja le do konca marca, z nakupom seveda nikar ne gre odlašati.


Prijavi napako v članku