Življenjski slog
05.07.2022 09:48
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni robotski sesalnik Roborock S7 za manj kot 400 evrov

Edit / Dodano 8. 7. 2022

Spletni prodajalec Hekka obvešča, da lahko pride do odstopanj pri ceni zaradi prilagajanja menjalnemu tečaju dolar-evro. Bralci naj v svojem profilu izberejo valuto dolar in cena bo tako ostala enaka prvotni, kot v času pisanja prispevka.

Domača gospodinjstva smo v zadnjih letih prostovoljno prepustili pametnim robotskim sesalnikom. Obljubili so nam avtonomnost in brezskrbnost pri vzdrževanju čistoče in to so tudi dostavili. Od prve nastavitve in kreacije virtualnega zemljevida smo lahko brezskrbni in prepričani, da bo robotski sesalnik opravil svojo nalogo. Robotski sesalniki se razlikujejo po pametnih funkcijah, po načinu krmiljenja oziroma zaznavanje ovir in podobno. Najbolj opremljeni modeli se lahko približujejo tudi magični meji 1000 €, še posebej, če v komplet prištejemo postajo za samodejno praznjenje umazanije. Vrhunski robotski sesalnik pa lahko v redkih primerih dobite tudi za izredno sprejemljivo ceno. To v tem trenutku velja za robotski sesalnik Roborock S7, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI v času pisanja prispevka dobite za neverjetnih 382,68 €. Za znižano ceno uporabite promocijsko kodo HekkaAFFS7.

Pametni robotski sesalnik Roborock S7: ključne značilnosti

Robotski sesalnik Roborock S7 je opremljen z dvema edinstvenima tehnologijama SnapMop in VibraRise za učinkovito mokro sesanje. VibraRise uporablja sonic tehnologijo, ki z vibriranjem krpe iz mikrovlaken (do 3000 tresljajev na minuto) poskrbi za bleščeče talne površine. Sesalnik je opremljen z naprednimi senzorji, ki samodejno zaznajo tip tal in robotu sporočijo, naj prilagodi način čiščenja. To pomeni, da ko bo senzor zaznal preprogo, bo robotski sesalnik Roborock S7 dvignil krpo in ne bo nadaljeval s čiščenjem. Roborock S7 čisti z napredno in izboljšano krtačo, ki se prilagaja različnim tipom talnih površin in ohranja optimalno razdaljo do tal. Krtača je izdelana iz kvalitetne gume za dolgotrajno uporabo in učinkovito čiščenje.

Za izris virtualnega zemljevida poskrbi zmogljiv Qualcomm procesor in visoko natančna LiDAR navigacija. Skupaj poskrbita za učinkovito načrtovanje poti (podnevi ali ponoči). Ustvarite lahko zemljevide za štiri nadstropja, na vsakem pa do 10 prepovedanih območij. Robotski sesalnik je opremljen s sistemom HyperForce, ki zagotavlja večjo moč sesanja (do 25000Pa).

Baterija kapacitete 5200 mAh zdrži do 150 min delovanja (odvisno od načina čiščenja). Čas polnjenja je do 6 ur. Prostornina posode za sesanje je 460 ml, za vodo pa 300 ml.

Za še več informacij o robotskem sesalniku Roborock S7 kliknite TUKAJ. Če potrebujete domačega pomočnika, ki bo samodejno skrbel za čistočo v vašem domu, je robotski sesalnik Roborock S7 po znižani ceni odlična izbira. Ne pozabite uporabiti kodo HekkaAFFS7.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki Roborock sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več