Življenjski slog
05.05.2023 10:41

Deli z drugimi:

Share

Pametni pralni stroj Samsung Bespoke: manj dela, več čistoče, hitrejše pranje …

Uporabniki moderne tehnologije smo že vajeni, da ima vse več naprav predpono »pametna«. Opremljeni smo s pametnimi telefoni, pametnimi urami, pametnimi televizorji, pametnimi zvočniki, vtičnicami, roletami in še bi lahko naštevali. Vsem tem se pridružuje še kup gospodinjskih aparatov in tudi … Samsung pralni stroj Bespoke.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Ne poznamo prav veliko ljudi, ki bi jim bilo pranje perila v poseben užitek, zato je dejstvo, da lahko pralni stroj, kakršen je Samsung WW11BB744DGES7 Bespoke, zadevo poenostavi, zelo osvežujoče. V enem »bobnu« zmore oprati do 11 kilogramov perila, umetna inteligenca pa bo pranje v vašem stanovanju povzdignila na novo raven. Poleg tega lahko vse nadzirate v mobilni aplikaciji SmartThings na svojem pametnem telefonu.

Umetna inteligenca, boljše delovanje, minimalistična oblika

Umetna inteligenca si, poleg ostalih funkcij, ki sledijo v nadaljevanju, zapomni vaše navade in nato v aplikaciji prikaže predloge in nasvete, da bo pranje perila še bolj učinkovito – in tudi varčnejše. S svojim minimalističnim videzom in maksimalno uporabnostjo ter pametnimi funkcijami bo pralni stroj Samsung postal vaš najboljši prijatelj. Celostno skoraj dizajnersko podobo stroja lepo dopolnjujejo vrata iz kaljenega stekla.

Omenjeni Samsung pralni stroj sodi v energijski razred A, opremljen pa je z inverter motorjem za boljše in tišje delovanje.

Tudi pranje je postalo »cela znanost«

Danes pralni stroji perilu ne dodajo le vode in praška ter ju skupaj s perilom v bobni premešajo. Skupek različnih tehnologij pripomore, da je perilo bolj čisto pri nižjih temperaturah pranja v krajšem času.

AI Ecobubble je na primer poseben program, ki na osnovi umetne inteligence in mehurčkov umazanijo odstrani učinkoviteje pri že omenjeni nižji temperaturi. Prav tako umetna inteligenca zazna težo, spremlja stopnjo umazanosti perila ter glede na meritve optimizira pranje, porabo vode, praška in podobno.

Če ste vajeni za vsako pranje dodajati prašek, se lahko od tega poslovite, saj predal v pralnem stroju napolnite do vrha, ta pa potem sam porazdeli pravo količino na več pranj.

Zagotovo bo veliko uporabnikov cenilo tudi program Super Speed. Danes živimo v instant svetu, ko želimo imeti vse nared takoj in čim prej. Kot želimo imeti baterijo telefona napolnjeno v 10 minutah, tudi pri pranju perila ni veliko drugače. S hitrim programom Samsung pralnega stroja bo vaše perilo temeljito čisto že v slabi uri.

Pralni stroj Samsung ima tudi program za čiščenje bobna, ki odstrani neprijetne vonjave in umazanijo tako v bobnu kot na vratih. Kadar je stroj potreben čiščenja, vas na to opozori tudi aplikacija na pametnem telefonu. Ko smo že pri čistoči, vsi vemo, kako »zapackani« znajo biti predali za prašek in mehčalec. Tudi temu lahko naredite konec, saj predal Stay Clean s sistemom izpiranja z vodo poskrbi za boljše izpiranje in čistejši predalček.

Pralni stroj je standardnih dimenzij širine in globine 600 milimetrov in višine 850 milimetrov. Tisti z manjšimi kopalnicami, kjer je strogo odmerjen vsak milimeter, lahko pri globini prištejete še 300 milimetrov, kolikor so iz stroja izbočena vrata.

Vrhunski pralni stroj Samsung WW11BB744DGES7 Bespoke je na voljo v spletni trgovini Enaa.com, kjer pa lahko izbirate tudi med ostalimi pralnimi stroji v njihovi ponudbi.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več