Računalništvo, telefonija
20.05.2016 12:16

Deli z drugimi:

Share

Pametni odpirač za sodobnega človeka

Pametni odpirač BOx je na spletu že požel veliko zanimanja.
Pametni odpirač BOx je na spletu že požel veliko zanimanja.

Tako pametni mobilni telefoni kot pametne ročne ure so se že močno zasidrali v naše vsakdanje življenje, zato so strokovnjaki prepričani, da je prišel pravi čas za pripravo še drugih pametnih izdelkov. Pomemben delež k temu pa je s pripravo pametnega odpirača BOx nedvomni prispevalo start-up podjetje Box, saj je ta opremljen z elektroniko in je neposredno povezan s pametnim mobilnim telefonom.

Pametni odpirač BOx se lahko uporablja zgolj z eno roko, medtem ko je druga roka lahko na primer na daljinskem upravljavcu. Novost je neprestano povezana s pametnim mobilnim telefonom in za nas beleži statistiko popitih pijač. Poleg tega lahko aplikacija o tem obvesti naše prijatelje, kar pomeni, da bi se pitje pijač lahko kaj kmalu spremenilo v družbeno zabavo. Ko pa je prisotno večje število ljudi, lahko ti med seboj tekmujejo, zbirajo točko in spremljajo svoj trenutni položaj na svetovni lestvici.

Pametni odpirač bo kmalu zašel na spletni portal Kickstarter, kjer bodo zanesenjaki mladega start-up podjetja poskušali zbrati potreben denar za zagon zamisli. Takrat pa bomo dejansko lahko izvedeli več podrobnosti o maloprodajnih cenah, dobavnih rokih in možnostih.


Prijavi napako v članku