Življenjski slog
Poslovne rešitve
Varnost
13.06.2023 11:15

Deli z drugimi:

Share

Dragi, si zaklenil vrata …

Ali lahko odklenem vrata na daljavo, ko otrok pozabi ključ? Kako lahko bolje zavarujem svoj poslovni prostor?

Takšna in drugačna vprašanja se nam vsakodnevno porajajo, ko zapuščamo dom ali službene prostore. Pametna ključavnica omogoča več funkcij in vas reši marsikatere težave.

Ali so pametne ključavnice res varne?

V podjetju DOM Titan menijo: »Če so pametne ključavnice pravilno nameščene in uporabljene, so prav tako, če ne še bolj varne, kot tradicionalne ključavnice in so veliko bolj vsestranske. S pametno ključavnico preprečite vdore, preden se zgodijo, s čimer zagotovite, da boste vi in vaš dom varni.«

Kako izbrati primerno pametno ključavnico?

Izbira primerne pametne ključavnice je najpomembnejši korak. Poiščite pametno ključavnico, ki ima vse funkcije, kot so Bluetooth, povezavo z Wi-Fi oziroma možnost vnosa s tipkovnico. Paziti morate tudi, da je pametna ključavnica, ki jo izberete, združljiva z vašimi vrati.

Zakaj izbrati DOM Roq?

Pametna ključavnica DOM Roq zapolnjuje vrzel med mehanskimi in digitalnimi rešitvami zaklepanja in tako zagotavlja najboljšo izkušnjo obeh načinov zaklepanja.

In ostale prednosti:

 • 24 UR NADZORA
  • Odklenjeno ali zaklenjeno, kjerkoli ste, vedno prejmete obvestila o statusu svojih vrat.
 • VISOKA STOPNJA VARNOSTI
  • Mehansko in digitalno varno, z odpornostjo na poskuse vloma in nepooblaščen vstop ter z 256-bitim šifriranjem, ki ščiti vaše osebne podatke.
 • VLOMNA OPOZORILA
  • Prejmete takojšnja opozorila o poskusih vstopa v vaš dom, ker pametna ključavnica zazna močne vibracije na vaših vratih.
 • ODDALJEN DOSTOP 24 UR
  • S telefonom lahko hitro in priročno digitalno odklenete ali zaklenete vrata. Gostom omogočite enkraten, stalen ali časovno omejen dostop.
  • Vrata lahko odklenete tudi z mehanskim ključem od zunaj ali od znotraj z obračanjem gumba. Z dodatno tipkovnico lahko odklenete vrata s pomočjo vnosa kode ali prislonitve RFID medija za odklepanje (kartica, obesek, itd.).
 • POSEBNE FUNKCIJE
  • Zaščita otrok (izklop mehanskega gumba), nočni režim (izklop signalizacije, počasnejše delovanje motorja).
  • Ključavnica je motorizirana, kar pomeni, da na podlagi pravilnega prejetega signala ključavnica sama odklepa in zaklepa vrata. Deluje brezžično, zmogljivost baterije – več mesecev normalne uporabe.

Pametne ključavnice so postale ključni element varnosti doma in poslovnih prostorov. Z njihovo pomočjo lahko preprečimo neželene vdore in poskrbimo za zaščito nas samih ter našega premoženja.

Njihove napredne funkcije, kot so 24-urni nadzor, visoka stopnja varnosti in opozorila ob morebitnih vlomih, omogočajo, da smo vedno obveščeni o dogajanju pri naših vratih. Poleg tega pa nam pametne ključavnice omogočajo tudi udoben in enostaven dostop, bodisi preko telefona ali drugih načinov. S pametno ključavnico lahko nad­gradimo naš sistem zaklepanja.

Vas zanima več? Obiščite spletno stran www.dom-security.com ali pa jim pišite na info@dom-titan.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
pametne ključavnice pametni dom


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več