Računalništvo, telefonija
09.01.2018 12:20
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna vtičnica in neuničljiv telefon po zelo ugodni ceni

Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro.
Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro.

Spletna trgovina Cafago nas je prijetno presenetila z novo ponudbo za dva izdelka, in sicer za pametno vtičnico in robustni pametni mobilni telefon. Pametna vtičnica Koogeek (http://bit.ly/Cafago-Koogeek-RN) je s kuponom »JPEU1« (brez narekovajev) lahko vaša že za 26,99 evrov, pametni mobilni telefon Blackview BV9000 (http://bit.ly/Cafago-Blackview-BV9000-RN) s kuponom »JPS026« (brez narekovajev) pa za zgolj 251,25 evrov.

Pametna vtičnica Koogeek

Pametno vtičnico Koogeek lahko pričnete uporabljati že po nekaj minutah, saj je vzpostavitev delovanja sila enostavna. Ta nam omogoča upravljanje z njo tudi na daljavo, in sicer prek mobilne podatkovne povezave ali brezžične povezave Wi-Fi. Aplikacija za vtičnico pa je na voljo tako za telefone kot tablice Android ter iOS. Največja prednost pametne vtičnice Koogeek pa je možnost, da jo povežete z Amazonovo glasovno asistentko Alexa, ki je v zvočnikih Echo, Dot in Tap. Ta pride še kako prav, ko želite na primer ugasniti ali prižgati luči v prostoru ali vključiti določen aparat v hiši ali stanovanju.

Telefon Blackview BV9000

Pametni mobilni telefon Blackview BV9000 Pro je nekaj svojevrstnega, saj ga lahko brez skrbi uporabljate na terenu, v naravi, na delu in povsod tam, kjer obstaja nevarnost, da vam bo telefon padel iz rok. Naprava je namreč združljiva s standardom IP68, kar pomeni, da je odporna tako proti padcem in udarcem, prav tako pa tudi proti vodi. Telefon Blackview BV9000 Pro odlikujejo še zmogljiv osemjedrni procesor Helio P25 frekvence 2,6 gigaherca, šest gigabajtov sistemskega pomnilnika, vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora in baterija kapacitete 4.180 miliamper ur, ki zagotavlja dolgo delovanje. Naprava se ponaša še s kakovostnim zaslonom s 14,5 centimetrsko (5,7-palčno) diagonalo, podporo za dve telefonski kartici nanoSIM, spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in kar dvema digitalnima fotoaparatoma ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk.


Prijavi napako v članku