Življenjski slog
10.07.2024 07:34
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Paloma gre na MARS

Tako je Paloma najbolj znanim svetovnim vesoljskim agencijam poslala kompakten toaletni papir, ki bi na odpravi proti rdečemu planetu zavzel manj prostora, ter trajal celo pot tja in nazaj.
Tako je Paloma najbolj znanim svetovnim vesoljskim agencijam poslala kompakten toaletni papir, ki bi na odpravi proti rdečemu planetu zavzel manj prostora, ter trajal celo pot tja in nazaj.

Medtem, ko se vesoljske agencije šele pripravljajo, da bi poslali človeka na Mars, so v Palomi že razvili kompakten toaletni papir, ki bi na odpravi proti rdečemu planetu zavzel manj prostora, ter trajal celo pot tja in nazaj. 

Ko se bo človek odpravil na pot proti Marsu, bo moral s sabo vzeti vse, kar ta potrebuje. Tudi toaletni papir. A ker je prostor na plovilih omejen, bo moral biti drugačen, kot je danes. Četverček triplastnega papirja s kar 335 lističi Paloma MAX so vesoljske agencije že prejele. Medtem, ko čakamo, ali ga bodo uporabili, se o njegovi uporabnosti in mehkobi ter o resničnosti izjav, da ne zavzame veliko prostora in traja dolgo, lahko prepričate že danes.

Novi toaletni papir iz Palome navdušuje s kompaktnostjo in dolgotrajnostjo, zaradi česar so pomislili, da bi bil primeren za vesoljska potovanja. Inovativni izdelki, razviti za astronavte, pogosto pomagajo pri vsakdanjem življenju, a tudi izdelek iz Sladkega Vrha je tako dober, da bi lahko poletel v vesolje. 

Predsednik uprave in obenem tehnični direktor v družbi Paloma dr. Stevan Lomić je ob priložnosti predstavitve novega izdelka dejal: 

»Naše inovativno pakiranje omogoča, da štirje kompaktni zavihki Paloma Max vsebujejo toliko trislojnega toaletnega papirja kot deset običajnih rolic. Z 38 metri papirja na eno rolico, kar predstavlja 150 odstotkov običajne dolžine, je ta izdelek tudi ekološki, saj pušča manj ogljičnega odtisa in je pakiran v embalaži, ki vsebuje do 30 odstotkov reciklirane plastike

Predsednik uprave in obenem tehnični direktor v družbi Paloma dr. Stevan Lomić
Predsednik uprave in obenem tehnični direktor v družbi Paloma dr. Stevan Lomić

Inovativne rolice kompaktnega toaletnega papirja iz sto odstotkov certificirane celuloze so razvili strokovnjaki razvojnega oddelka v Sladkem Vrhu. Tam na najsodobnejšem papirnem stroju izdelujejo močan, a obenem mehak in vpojen papir, ki ga ravno tako nova proizvodnja linijo s hitrostjo 700 metrov na minuto tesno in kompaktno navije na zvitke (rolice). V Palomi verjamejo, da je to začetek nečesa velikega in sprememba, ki bo poenostavila nakupovanje toaletnega papirja in izboljšala kakovost življenja.

Paloma MAX najdete v trgovinah Mercator, Tuš in Leclerc. Družba Paloma vas obenem vabi, da spremljate profile na družbenih omrežjih, saj bodo v poletnih mesecih potekale atraktivne nagradne igre.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Paloma.
Vas zanima več iz te teme?
NASA


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več