Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
Triki in nasveti
16.05.2023 11:32
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako do najboljše ponudbe za telefonijo, internet in televizijo?

Koliko plačujete za internet, televizijo in telefonijo? Ste prepričani, da imate najboljšo ponudbo?

Težko je odgovoriti na to vprašanje. Ponudnikov je veliko in vsak izmed njih ima kar nekaj prilagojenih paketov, s katerimi želijo premamiti morebitne naročnike. Dejstvo pa je, da skoraj vsak izmed nas nima časa ali volje krmiliti skozi ta labirint in brati med vrsticami. Če bi si vzeli nekaj ur časa in prebrskali vse pakete, ki so na voljo na njihovih spletnih straneh, ter naredili tabelo prednosti in slabosti, bi na koncu prišli do najboljše ponudbe za telefonijo, internet in televizijo.

Ampak kdo izmed vas se želi s tem sploh ukvarjati? Da ne omenimo še tistih skritih ponudb, ki jih lahko dobite le preko telefonskega klica s svetovalcem in dolgim pogajanjem. Kot pri vsakem izzivu si želimo najti rešitev, ki nam olajša celotno iskanje in izbiranje.

Imenuje se Optispin.

Plačujete preveč za paket, ki ga ne potrebujete?

Čeprav nimamo točnih številk, verjamemo, da je kar nekaj naročnikov, ki po pretekli dveletni vezavi ne preverijo, ali na tržišču obstaja boljša ponudba za storitve v rabi. To je izhodišče relativno mladega podjetja Optispin, ki je na enem mestu zbral vse operaterje (Telemach, T-2, Telekom Slovenije, A1 Slovenija in Rune), do katerih lahko prosto dostopate. Brez skrbi, njihova storitev je popolnoma brezplačna.

Optispin dnevno spremlja ponudbo operaterjev. Tako ste lahko prepričani, da boste dobili le najboljše ponudbe, ki bodo prilagojene vašim zahtevam. Ne samo, da boste tako prihranili dragocen čas, ki bi ga drugače porabili za ročno iskanje dobrih ponudb, na letni ravni lahko s pravim paketom prihranite tudi do 200 €. Lep znesek za le minuto dela, ki ga boste vložili v Optispin vprašalnik.

Kako torej priti do najboljše ponudbe za internet, televizijo in mobilno telefonijo?

Kot rečeno boste potrebovali le minuto časa, ki jo boste porabili za rešitev spodnjega vprašalnika, v katerem boste izpolnili, kaj iščete in kaj potrebujete pri novi ponudbi.

V roku 24 ur boste na e-poštni naslov prejeli prilagojene ponudbe, ki se skladajo z vašimi pričakovanji. V primeru, da bodo za vaš naslov morali preveriti še nekatere tehnične možnosti, se lahko rok prejema ponudb izjemoma podaljša na 5 dni.

Če prvič uporabljate storitev Optispin, boste ob sklenitvi naročnine dobili še dostop do nekaterih dodatnih ugodnosti (odvisno od paketa in storitve):

  • Znižana naročnina
  • Brezplačna nadgradnja TV programske sheme
  • Brezplačen TV vmesnik
  • Znižane cene naprav
  • Višje hitrosti interneta brez doplačila
  • Brezplačna priključnina

Po 24 urah boste pridobili najboljše in najugodnejše ponudbe

Ostane vam le še, da izberete najboljši paket, kontaktirate Optispin svetovalca, izrazite morda še kakšno dodatno željo in začnete uporabljati nove storitve. Za natančno primerjavo obdržite zadnje plačani račun, ki ga lahko primerjate z novo ponudbo, ki ste jo sklenili prek Optispin. Prihranek pomnožite z 12 in prihranjeni denar porabite z družino ali prijatelji.

Storitev je brezplačna. V najslabšem primeru ste izgubili le minuto časa. V najboljšem pa se boste znebili zastarelih paketov in (pre)visokih zneskov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Telekom Slovenije Telemach Optispin


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več