Telefoni
26.01.2015 13:41

Deli z drugimi:

Share

Oppo Find 9: Novi supermobilnik na obzorju?

Oppo Find 9 naj bi se zlahka prikupil ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin!
Oppo Find 9 naj bi se zlahka prikupil ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin!

Podjetje Oppo zagotovo ne spi na doseženih lovorikah, kar je že večkrat dokazalo s pripravo vrhunskih pametnih mobilnih telefonov. Tokrat naj bi se še posebej izkazalo s pametnim mobilnim telefonom Oppo Find 9, ki naj ponujal odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Novost bo seveda sprva mogoče kupiti le na kitajskem, v drugi polovici pomladi pa naj bi novost zašla še na evropski trg, z malo sreče pa ga bo mogoče kupiti tudi pri nas.

Pametni mobilni telefon Oppo Find 9 se bo brez težav prikupil predvsem ljubiteljem večpredstavnostnih vsebin, saj naj bi bil opremljen s 5,5-palčnim (14-centimetrskim) zaslonom ločljivosti QHD oziroma kar 2.560 x 1.440 slikovnih točk. Tudi preostala oprema novosti ne bo od muh, saj naj bi obsegala 8-jedrni procesor Snapdragon 810 in kar štiri gigabajte sistemskega pomnilnika. Čeprav o preostali strojni opremi vsaj zaenkrat še ni informacij, poznavalci verjamejo, da bo ta zagotovo primerljiva z izdelki vodilnih proizvajalcev mobilnikov, kot je na primer podjetje Samsung, ki vse bolj izgublja tržni delež na vse bolj zahtevnem trgu mobilne telefonije.

Podjetje Oppo naj bi pametni mobilni telefon Find 9 predstavilo še pred pričetkom letošnje pomladi. Mi pa bomo poskrbeli, da boste o tem nemudoma obveščeni.

Vas zanima več iz te teme?
Oppo telefoni

Prijavi napako v članku