Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
Nas in strežniki
03.06.2022 07:31
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Operater, ki podpira vaš posel in ga pomaga razvijati

Naj dvigne roko tisti, ki pri poslu ne uporablja vsaj ene od omenjenih naprav ali storitev: mobilni telefon, stacionarni telefon, internet. Upamo si trditi, da je takšnih zelo malo.

Predvsem dostop do spleta in mobilni telefoni so spremenili naš pogled na svet, pa tudi to, kako ga doživljamo in živimo ter kako delamo. Najpomembneje pri vsem je, da so storitve, ki jih nudijo operaterji, zanesljive, njihov ponudnik pa zagotavlja ustrezno podporo. Če imamo ponudnika, ki to zagotavlja, pravzaprav še pomislimo ne, kako visoko je to na lestvici prioritet, predvsem ko govorimo o poslovnih uporabnikih. Nezanesljiva internetna povezava lahko pomeni zaustavitev delovnega procesa in s tem tudi finančno izgubo.

Podpora, ko jo potrebujete

Z ustreznim operaterjem so tovrstne skrbi odveč. Operater T-2 zagotavlja zanesljive internetne povezave, a to je le začetek. Njihovo optično omrežje je znano po zanesljivosti in izjemno visokih hitrostih. S svojimi naprednimi rešitvami podpirajo IT oddelke znotraj podjetij, saj ponujajo možnost gostovanja v svojem data centru, oblačne storitve, gostovanje elektronske pošte, zanesljive varnostne rešitve pred kibernetskimi napadi, podporo prodajnim oddelkom, ki zagotavlja hitre in zanesljive povezave do pomembnih informacij, napredne funkcije telefonskih central in rešitve klicnih centrov za podporo uporabnikom. Podjetja cenijo, da ponudnik poskrbi za vse vrste telekomunikacijskih storitev s prilagojenimi rešitvami za vsako podjetje.

Radi povedo, da so tudi v poslovnem svetu morda najbolj prijazen operater, kar boste imeli priložnost izkusiti, ko boste poleg standardnih paketov želeli še kaj več ali pa morda zgolj prilagoditev storitev glede na vaše potrebe. S T-2 nič ni nemogoče. Prav ta občutek, da je vse mogoče, in to, da bodo poskrbeli za svoj del, vi pa se boste lahko ukvarjali s poslom, danes podjetjem pomeni ogromno. In mimogrede – ste vedeli, da pri T-2 morebitne tehnične težave poslovnih uporabnikov obravnavajo prednostno? Podpora poslovnim uporabnikom je ločena od podpore zasebnim uporabnikom. Tako lahko obe strani podporo pričakujeta v najkrajšem možnem času.

Operater nemudoma odpravi tudi najzahtevnejše tehnične napake poslovnih uporabnikov, četudi gre za interventen gradbeni poseg.

Ponujate storitve? T-2 vam pri tem lahko pomaga

Tako kot v podjetju T-2 skrbijo za delovanje storitev, ki jih ponujajo svojim uporabnikom, tako skrbijo tudi za delovanje storitev za podjetja, ki storitve ponujajo svojim uporabnikom. Pa so te rešitve samo za velika podjetja? Nikakor. Gre za podporo tako velikim kot srednjim in manjšim podjetjem z različnimi poslovnimi rešitvami po meri. Enoosebni s. p. ali trije zaposleni? Pokličite svetovalca, ki bo vedel, kaj potrebujete. Je vaše podjetje začelo rasti? Pri T-2 vam bodo spet znali svetovati. Predlagali vam bodo na primer nadgradnjo rešitev, ki vam bodo olajšale in poenostavile delo, hkrati pa boste prihranili čas in denar. Skrbniki podjetja T-2 so vsak trenutek le klic stran, vedno na voljo za pomoč in podporo. To boste znali ceniti, če se bo kdaj zataknilo.

Skupni imenovalec vsega, kar ponujajo pri T-2, so napredne in inovativne rešitve. Z njimi poskrbijo za praktično celoten nabor storitev, ki jih potrebuje vsako podjetje: od zanesljivih internetnih povezav do ugodne telefonije, varnega shranjevanja dokumentov v oblaku, pa vse do varnostnih rešitev pred kibernetskimi napadi in možnosti gostovanja v njihovem data centru …

Pri T-2 razumejo posel

Poslovni uporabniki vedo, da ponudnikov takšnih in drugačnih telekomunikacijskih rešitev ni malo. Kako se znajti v tem poslovnem gozdu, da ne zaidemo na napačno pot? T-2 vam lahko pri tem pomaga, saj posel razume. Konec koncev je eden večjih operaterjev in je v poslu že toliko časa, da ve, kaj podjetja potrebujejo in kaj je tisto, kar šteje.

Ob omembi podjetja T-2 verjetno večina najprej pomisli na internet in telefonijo, a zdaj že veste, da nudi veliko več kot to. Do zdaj ste lahko prebrali in dobili občutek, da poslovnim uporabnikom nudijo neprimerno več. So moderen ponudnik, ki se prilagaja potrebam trga, zato stalno širijo nabor svojih storitev in z leti je T-2 postal veliko več kot operater. T-2 je visokotehnološko podjetje in v njihovem portfelju boste gotovo našli pravo rešitev za svoje poslovanje.

Če so vaši podatki kje na varnem, so na varnem pri T-2

Najprej so tu telekomunikacijske storitve, ki jih potrebuje vsako podjetje. Gre za poslovno mobilno in fiksno telefonijo ter internet. Storitve, ki se jim ne more izogniti še tako majhno podjetje, vseeno pa je pomembno, da delujejo brezhibno. V primeru težav pa T-2 nudi vso pomoč, podporo in hitro ukrepanje.

Če se dotaknemo nekoliko naprednejših storitev, ki jih ponuja T-2, naj najprej izpostavimo gostovanje kolokacije oziroma njihov podatkovni center, predvsem pa njegove prednosti. T-2 podatkovni center deluje na ozemlju Republike Slovenije. To je pomembno dejstvo. Vsaj enako, če ne še bolj pomembno pa je, da nudijo neposredno podporo v slovenskem jeziku. Zakaj? V vsakem trenutku veste, kje so vaši podatki in na koga se lahko obrnete, če potrebujete pomoč. T-2 zagotavlja stalen nadzor strežniških omar in sistemskega prostora. Kontrola dostopa do omare naročnika je še eden od pomembnih podatkov.

Strežniki v Sloveniji, podpora uporabnikom v slovenskem jeziku

Storitve v oblaku so pomemben del ponudbe T-2 za poslovne uporabnike. Pri tem podjetje s svojimi strokovnjaki nudi možnost svetovanja in pomoč pri prenosu rešitev iz lokalnega v T-2 cloud okolje. Hitro in enostavno lahko tudi spreminjate vse potrebne vire glede na potrebe poslovne rasti in uvajanja novitet. To so osnovne prednosti njihove ponudbe, sicer pa oblak delijo na:

  • IaaS – infrastructure as a service: infrastruktura kot storitev (virtualizacija). Vzdrževanje in upravljanje virtualizacije, strežnikov, podatkovnih skladišč in omrežja prepustite T-2, vi pa se osredotočite na aplikacije in vmesno programsko opremo. Tudi če potrebujete prostor v oblaku zgolj za določen projekt, vam ga pri T-2 zagotovijo. Hkrati pa so izredno fleksibilni in vam ga lahko po potrebah prilagodijo, povečajo in podobno.
  • STaaS – storage as a service: podatkovno skladišče ali shramba kot storitev. T-2 zagotovi in upravlja prostor za shranjevanje, vi poskrbite le za svoje podatke.
  • Kontejnerji: namestitev je za stranko zelo enostavna, so pa kontejnerji ena od alternativ virtualizaciji.

Rešitev za hotele in ostale oblike nastanitev

Še ena storitev, ki jo moramo izpostaviti, je rešitev, primerna za vse vrste nastanitvenih storitev: od tistih z nekaj sobami do velikih hotelskih verig. Nudi povsem centralizirano upravljanje z vsebinami za potrebe komunikacije preko različnih marketinških kanalov, uvedbo digitalnih komunikacijskih kanalov, časovni prihranek pri posodabljanju vsebin, povečanje prihodkov z uporabo storitev naročanja ter znižanje stroškov zaradi avtomatizacije poslovanja. Kot nalašč za nastanitveno dejavnost in predvsem za to, da si ponudniki ne belijo glave z zadevami, ki jih lahko uredijo pri T-2.

Vsaka poslovna stranka je VIP stranka

Z izbiro pravih telekomunikacijskih rešitev se lahko v miru posvetite razvoju svojega posla. Za vaš internet, telefonijo, oblačne in številne druge storitve bodo poskrbeli pri T-2. Sami radi rečejo, in to drži kot pribito, da so njihove poslovne stranke njihove VIP stranke, saj prav vsem pripada posebna in osebna obravnava brez nepotrebnega čakanja.

Prepričajte se o zapisanem, preverite ponudbo T-2 za podjetja in pokličite katerega izmed svetovalcev. V sodelovanju z vami bo pripravil najustreznejšo ponudbo za vaše podjetje. Obiščite www.t-2.net/poslovni. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
oblak Poslovne rešitve

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več