Operacijski sistemi
17.03.2013 09:17
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Operacijski sistem OS X 10.8.3 pripravljen na Windows 8

Operacijski sistem OS X Mountain Lion 10.8.3 je pisan na kožo uporabnikom konkurenčnega sistema Windows 8, saj ta zanje prinaša uradno podporo za programsko orodje Boot Camp. Z namestitvijo posodobitve bodo kakopak pridobili tudi uporabniki Applovega operacijskega sistema OS X Mountain Lion.
Operacijski sistem OS X Mountain Lion 10.8.3 je pisan na kožo uporabnikom konkurenčnih Oken 8.
Operacijski sistem OS X Mountain Lion 10.8.3 je pisan na kožo uporabnikom konkurenčnih Oken 8.

Tokrat imamo dobro novico za vse uporabnike Applovih osebnih in prenosnih računalnikov, ki imajo nameščen operacijski sistem OS X Mountain Lion 10.8. Podjetje iz Cupertina je zanje namreč pripravilo posodobitev za Gorskega leva (različica 10.8.3), ki prinaša izjemne izboljšave in je že na voljo za prenos. Seznam vseh novosti in izboljšav ter navodila za namestitev posodobitve so na voljo na spletni strani http://goo.gl/vJeLA.

Operacijskega sistema OS X Mountain Lion 10.8.3 bodo zdaleč najbolj veseli tisti uporabniki Applovih osebnih in prenosnih računalnikov, ki za delo ali zabavo uporabljajo Windows 8. Novost namreč prinaša uradno podporo za programsko orodje Boot Camp, s katerim lahko na sila enostaven način namestimo najnovejši Microsoftov operacijski sistem. Poleg tega prinaša podporo še za trde diske, katerih kapaciteta presega tri terabajte.

Z namestitvijo posodobitve bodo kakopak pridobili tudi uporabniki operacijskega sistema OS X Mountain Lion. Ta jim namreč prinaša prenovljeni spletni brskalnik Safari 6.0.3 z možnostjo branja darilnih bonov spletnega portala iTunes neposredno preko spletne kamere iSight in odpravlja napake z delovanjem programske opreme Logic Pro. Poleg tega se lahko pohvali še z izboljšavami na področju varnosti, hitrosti in stabilnosti.

Namestitev posodobitve je otročje lahka, saj zadošča, da kliknemo na meni Apple in izberemo možnost »Software Update«. Če pa se vam bo vseeno kje »zataknilo«, vam bodo z veseljem priskočili na pomoč številni strokovnjaki foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).

Vas zanima več iz te teme?
iOS operacijski sistem

Prijavi napako v članku