Strojna oprema
07.04.2008 11:04
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Olympus E-3 je osvojil priznanje DIWA Gold

Združenje DIWA (Digital Imaging Websites Association) je Olympusov model E-3 nagradilo z uglednim zlatim priznanjem. Ta ugledni model iz Olympusove linije digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov si je priznanje pridobil zaradi edinstvenih tehnoloških odlik na kar štirih področjih: hitrost, predogled žive slike, kakovost slike in vsestranskost. DIWA je.

Žirijo združenja DIWA, ki predstavlja neodvisne spletne strokovne publikacije iz vse Evrope, je navdušila neprekosljiva kombinacija značilnosti modela E-3, vključno z “najhitrejšim samodejnim ostrenjem na svetu (z objektivi SWD), s predogledom žive slike Live View v kombinaciji z zaslonom, ki omogoča pogled iz vseh kotov, z ločljivostjo slike 10 milijonov slikovnih točk in vgrajenim stabilizatorjem slike s pomikom tipala.” Med pohvalami so razsodniki omenili tudi Olympus E-3, ki si je zlato priznanje DIWA zaslužil zaradi odličnega rokovanja in ergonomije, izjemne kakovosti slike in skladnosti z izjemno množico zmogljivih, a kompaktnih objektivov ZUIKO DIGITAL, kot so pokazala številna testiranja združenja DIWA.

Najnovejši med Olympusovimi fotoaparati iz serije E-System je težko pričakovani naslednik Olympusovega modela E-1, prvega člana družine, skladnega s štiritretjinskim standardom. E-3 je namensko zasnovan skladno s specifičnimi zahtevami digitalne zrcalno-refleksne fotografije in zagotavlja profesionalnim fotografom najkakovostnejše dosežke.

Vodja testiranj pri združenju DIWA, Kai Thon, je navdušenje nad novim modelom E-3 na kratko povzel z besedami: “Čakanje se je izplačalo.”


Prijavi napako v članku