Računalništvo, telefonija
28.05.2008 13:19

Deli z drugimi:

Share

Oglaševalci zadovoljni z ADpartnerjem

Kontekstno spletno oglaševalsko omrežje ADpartner, ki ga je pred kratkim predstavila najbolj obiskana slovenska spletna stran Najdi.si, je že v testni fazi od januarja do marca poželo veliko zanimanja, saj so v sistem oglaševalci oddali prek 3.000 različnih oglasov. Z mesecem aprilom, ko se je začelo obračunsko obdobje in so bili tudi že upoštevani številni predlogi za izboljšavo samega sistema, se zadovoljstvo oglaševalcev in založnikov v omrežju ADpartner nadaljuje.

In kaj pravzaprav navdušuje oglaševalce? Navdušuje jih dejstvo, da je njihovo oglaševanje v sistemu ADpartner povezano z vsebino spletnih strani, na katerih oglašujejo – torej so oglasi prikazani ob pravem trenutku na pravem mestu. Poleg tega z izdelavo oglasov nimajo nobenih stroškov, oglaševanje lahko sproti spremljajo in po potrebi spreminjajo oglase, plačajo pa le za dejanski klik na vsak oglas.

Dodatna prednost omrežja ADpartner je v tem, da Najdi.si-jevi strokovnjaki za spletno oglaševanje oglaševalcem ponujajo brezplačno pomoč pri celotnem procesu oglasne akcije, ki vključuje izdelavo oglasov, nabor ključnih besed, analitično spremljanje oglasne akcije in na podlagi tega optimizacijo.

V novem slovenskem spletnem oglasnem omrežju ADpartner tako lahko na eni strani sodelujejo vsi oglaševalci, ki želijo učinkovito oglaševati in doseči merljive učinke, na drugi strani pa omrežje zagotavlja lep zaslužek za vključene lastnike slovenskih spletnih strani.


Prijavi napako v članku