Aplikacije in dodatni programi
25.05.2021 05:48
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Office za Android postal še boljši

Mobilna aplikacija Microsoft Office se vam bo takoj prikupila!
Mobilna aplikacija Microsoft Office se vam bo takoj prikupila!

Podjetje Microsoft je uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android že pred časom ponudilo v prenos mobilno različico pisarniškega paketa Office. Uporabnikom so seveda na voljo vsi klasični Office programi, in sicer urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel in urejevalnik predstavitev PowerPoint. Najnovejša različica mobilnega pisarniškega paketa Ofiice za Android pa je še boljša.

Programerji podjetja Microsoft so namreč mobilnemu pisarniškemu paketu Ofiice za Android vgradili težko pričakovano možnost temnega načina delovanja oziroma »dark mode«. Gre za kombinacijo svetlih in temnih odtenkov sive, modre in pa seveda črne barve. Novost bo uporabnikom pomagala pri varčevanju dragocene energije, hkrati pa bo zmanjšala obremenitev oči.

Mobilna aplikacija Microsoft Office pod eno streho združuje urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel in urejevalnik predstavitev PowerPoint. Aplikacija je na voljo za brezplačen prenos preko spletne trgovine Google Play. Poleg prebiranja dokumentov omogoča še ustvarjanje in urejanje novih dokumentov ter skupno rabo z drugimi uporabniki. Dokumente je mogoče shraniti tako lokalno na mobilne naprave Android kot ​​v oblačne storitve.


Prijavi napako v članku