Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
10.05.2024 14:00

Deli z drugimi:

Share

Odprte prijave za izbor predstavnikov iz Slovenije na Seeds for the Future 2024 v Rimu

Letos v osporedju teme digitalizacija, inovacije, podjetništvo in trajnost

Program Seeds for the Future se letos s spleta seli v Rim. Med 1. in 5. julijem 2024 se bodo v Italiji na edinstvenem programu za študente zbrali predstavniki evropski držav, med njimi pa bodo tudi trije predstavniki Slovenije. Študentke in študenti se lahko prijavijo do vključno 31. maja 2024, tri posameznike, ki bodo Slovenijo zastopali v Rimu, pa bo izbrala strokovna komisija.

Kaj je Seeds for the Future?

Seeds for the Future je globalno priznan program družbene odgovornosti, ki si prizadeva razviti lokalne talente, deliti znanje, povečati prepoznavnost IKT sektorja med mladimi in spodbujati gradnjo skupnosti. Z izbiro mladih talentov z vsega sveta mladim omogoča pomembno platformo za razumevanje inovacij v panogi, izkušnje medkulturnih izmenjav in spodbujanje podjetniškega duha med mladimi.

Globalni program Seeds for the Future deluje od od leta 2008. V vseh teh letih se je programa udeležilo več kot 15.000 študentk in študentov iz 139 držav, Slovenija pa v programu sodeluje od leta 2020. Program poteka v obliki kratkega MBA programa, na koncu katerega udeleženci, ki uspešno zaključijo, tudi certifikat.

Krovne teme, ki jih Seeds for the Future nagovarja v letu 2024, so digitalizacija, inovacije, podjetništvo in trajnost.

Slovenijo bodo v Rimu predstavljali trije predstavniki

Regionalni dogodek Seeds for the Future bo med 1. in 5. julijem 2024 potekal v Rimu, nanj pa se bodo uvrstile tri študentke oz. študenti, ki bodo s svojo prijavo najbolj prepričali strokovno komisijo. Program v Rimu bo udeležencem ponudil pester nabor predavanj, delavnic, projektnega dela in seveda druženja. Udeleženci pa bodo vključeni tudi v globalni alumni klub Seeds for The Future.

Prijave do 31. maja 2024

Prijava mora biti sestavljena iz motivacijskega pisma in življenjepisa, v prijavno sporočilo pa prijavitelji zapišejo ime in priimek, datum rojstva, ime fakultete in smer študija, študijsko povprečje prejšnjega študijskega leta, ter kontaktne podatke (elektronski naslov in telefonsko številko).

Prijavo s pripisom Seeds For The Future 2024 se pošljejo na elektronski naslov huaweislovenia@huawei.com do vključno 31. maja 2024.

Za vse prijavljene študente in študentke iz Slovenije bo v juniju organizirano srečanje in obisk sedeža podjetja Huawei Slovenija v Ljubljani.

Nekdanji udeleženci o programu

»Seeds for the Future je bil izjemna priložnost in resnično transformativna izkušnja. Ponudil je izjemno platformo, na kateri so potekale miselno vzpodbudne razprave in poglobljene delavnice. Strokovnjaki, ki so sodelovali na teh dogodkih, so bili resnični vizionarji na svojih področjih, ki so z velikodušnostjo delili svoje dragocene ideje, vpoglede in izkušnje z nami.« (Milan, generacija 2023)

»Sodelovanje v programu Seeds for the Future 2022 je bila odlična izkušnja. Program ponuja širok spekter priložnosti. Delitev znanja z uporabo novih, inovativnih učnih metod je bila zame ena najpomembnejših. Pridobila sem nova znanja na področjih trendovskih tem, kot so 5G, umetna inteligenca, računalništvo v oblaku in kibernetska varnost. Skozi program smo imeli tudi priložnost spoznati strokovnjake z različnih področij, se naučiti razvijati in predstaviti tehnološko podprt poslovni načrt. Imela sem tudi priložnost izboljšati svoje vodstvene sposobnosti med tekmovanjem Tech4Good.« (Simona, generacija 2022)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18