Računalništvo, telefonija
17.01.2021 14:49
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličnemu robotskemu sesalniku Viomi V-SLAM R pošteno oklestili ceno

Odličnemu robotskemu sesalniku Viomi V-SLAM R pošteno oklestili ceno
Odličnemu robotskemu sesalniku Viomi V-SLAM R pošteno oklestili ceno

Verjetno vsi dobro poznate težave s prahom. Posesate stanovanje, čez dva dni pa je stanje isto kot pred sesanjem. Namesto, da bi uživali – sesate. A na srečo nam sodobna tehnologija doma lahko prihrani veliko opravil, in med te že kar nekaj časa sodi tudi sesanje. Robotski sesalniki so tako kot nalašč za tiste, ki jim to opravilo zares ne diši. Težava je, da lahko zanje zapravimo celo premoženje.

Predstavljamo vam robotski sesalnik privlačnega videza, ki bo namesto vas skrbel, da se tudi v skritih kotičkih stanovanja ne bo nabiral prah. Robotski sesalnik Viomi V-SLAM lahko preko spletne trgovine TomTop zdaj kupite že za zgolj 203,99 evra. Nadvse zanimiv robotski sesalnik je na voljo za nakup na TEJ POVEZAVI. Ker se sesalnik nahaja v evropskem skladišču, so stroški pošiljanja brezplačni.

Robotski sesalnik Viomi V-SLAM je inovativen, visokokakovosten in učinkovit pripomoček za čiščenje vašega doma. Izbrano območje bo posesal s sesalno močjo 2600Pa in sicer v 240 mililitrski rezervoar. Ker je novost opremljena z baterijo kapacitete 3.200 miliamper ur, avtonomija delovanja zagotovo ne bo težava. Več informaciji o nadvse inovativni napravi za čiščenje tal pa je na voljo na TEJ POVEZAVI.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku