Računalništvo, telefonija
18.06.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje

Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje
Odlična ponudba računalnikov za pridne šolarje

Prvi vročinski val že nakazuje na prihod poletja in zaključek šolskega leta. To je čas, ko otroke nagradimo za vložen trud med šolskim letom. Nakupi pa so danes pogosto povezani s priljubljenimi tehnološkimi napravami.

Zato, da ne izgubljamo časa, so v podjetju ANNI v ta namen tik pred poletjem pripravili KATALOG s ponudbo za opisane primere. Zakaj bi zapravljali čas in na koncu morda celo izbrali izdelek, ki ni optimalen, če so v podjetju Anni specialisti za računalnike. V katalogu najdete odlične naprave po izjemnih cenah. Glede na to, da je začetek poletnih počitnic, so se osredotočili na gaming računalnike in opremo.

Na naslovnici izpostavljajo gamerski računalnik ANNI GAMER Extreme s procesorjem Intel Core i7-9700k, 16 GB delovnega pomnilnika ter grafično kartico GeForce TX 2080. S kodo FREE nudijo tudi brezplačno dostavo za čisto vse izdelke.

Ceno so znižali tudi prenosnemu računalniku ACER Predator Helios 300 s 43,9-centimetrskim zaslonom in procesorjem Intel Core i7-8750H, delovnim pomnilnikom 8GB in 256 GB SSD diskom. Odlična izbira je tudi osebni računalnik ANNI GAMER Advanced s procesorjem AMD Ryzen 5 2600X, z 8GB delovnega pomnilnika in 500 GB SSD diskom. V tokratni ponudbi so izpostavili tudi slušalke Logitech G430, pa miško Logitech G402 in podlogo za miško COUGAR GAMING CONTROL 2 M. Potem je tu še nebleščeč monitor ASUS VG248QZ diagonalo 61 centimetrov in še vrsta drugih odličnih izdelkov.

Nudijo strokovno podporo in servis, da bo vedno vse delovalo tako, kot mora. Če želite odlična darila za najbližje, vam torej priporočamo, da prelistate njihov poletni katalog.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku