Računalništvo, telefonija
02.11.2018 08:01

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica za vse uporabnike telefonov Pocophone F1!

Xiaomi Pocophone F1 bo z grafičnim vmesnikom MIUI 10 zagotovo postal še uporabnejši!
Xiaomi Pocophone F1 bo z grafičnim vmesnikom MIUI 10 zagotovo postal še uporabnejši!

Pametni mobilni telefon Xiaomi Pocophone F1 je doslej prepričal že na milijone kupcev, vključno s slovenskimi uporabniki storitev mobilne telefonije. Tu gre namreč za poceni mobilno napravo s procesorjem Qualcomm Snapdragon 845, za nameček pa je opremljena še s kakovostnim zaslonom s kar 15,2-centimetrsko oziroma 5,99-palčno diagonalo, razmerjem stranic 18 proti 9 in zarezo ter nudi ločljivost kar 2.246 x 1.080 slikovnih točk. Pametni mobilni telefon Xiaomi Pocophone F1 je odličen tudi za zajemanje fotografij in opravljanje spletnih video klicev, saj je opremljen z dvema kakovostnima fotoaparatoma ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk in pet milijonov slikovnih točk ter vrhunsko spletno kamero ločljivosti kar 20 milijonov slikovnih točk.

Kmalu bo pametni mobilni telefon Xiaomi Pocophone F1 postal še boljši in uporabnejši, saj bo v naslednjih nekaj tednih dobil nadgradnjo uporabniškega vmesnika na MIUI 10 Global, ki prinaša številne prednosti in nove možnosti, kot tudi bolj tekoči in intuitivni grafični vmesnik v primerjavi z njegovimi predhodniki. Tu je na voljo še prenovljen način prikaza aplikacij kot tudi nov vmesnik za prikaz sporočil in za hiter dostop do nastavitev. Skratka, z njim bodo uporabniki pametnih mobilnih telefonov Xiaomi Pocophone F1 nedvomno pridobili na uporabnosti, saj bo dobesedno »pomladilo« njihovo mobilno napravo.

Med novimi možnosti velja izpostaviti tudi možnost zajemanja videoposnetkov v ločljivosti 4K s povprečno frekvenco 60 sličic na sekundo in certifikacijo Widevine L1 DRM za predvajanje visokoločljivih videoposnetkov na zahtevo. Nadgradnja grafičnega vmesnika MIUI za pametni mobilni telefon Xiaomi Pocophone F1 bo pričakovano na voljo prek sistema OTA (Over The Air), kar v praksi pomeni, da za celoten postopek prenosa in namestitve poskrbela kar mobilna naprava sama. O nadgradnji nas bosta na svetovni splet povezana mobilna telefona obvestila takoj, ko bo mobilni operacijski sistem na voljo za prenos. Razpoložljivost bomo lahko seveda preverili tudi ročno.


Prijavi napako v članku