Igre
11.03.2019 10:52

Deli z drugimi:

Share

Očala za navidezno resničnost celo za konzolo Switch

Očala za navidezno resničnost Nintendo Labo VR Kit bodo zagotovo nekaj posebnega.
Očala za navidezno resničnost Nintendo Labo VR Kit bodo zagotovo nekaj posebnega.

Nintendo je pred dobrim letom dni ponudil v prodajo zanimivo igralno konzolo Switch, ki je sicer naslednik igralne konzole Wii U. Switch se sicer lahko uporablja kot klasična sobna ali prenosna igralna konzola, preobrazba med obema načinoma pa je preprosta. Ko se uporabnik želi z njo zabavati v dnevni sobi, jo enostavno postavi v priklopno postajo in jo preko nje poveže s televizorjem. Če jo želi vzeti s seboj na pot, tablico samo »izpuli« iz priklopne postaje in jo pospravi v torbo ali nahrbtnik.

Ker se prenosna igralna konzola Switch še vedno prodaja več kot odlično, ne preseneča nedavna objava podjetja Nintendo, da bo uporabnikom ponudil v prodajo celo očala za navidezno resničnost. Novost s prodajno oznako Nintendo Labo VR Kit bo na voljo v dveh različicah. Za nakup cenejše različice bo treba v Združenih državah Amerike odšteti okoli preračunanih 35,6 evrov (v Evropi po vsej verjetnosti okoli 40 evrov), za ta denar pa bomo prejeli zložljivo kartonasto ohišje in igralni dodatek. Nekoliko dražji model bo poleg kartonastega ohišja z očali in igralnega dodatka vseboval še kamero, »slonji rilec«, »ptico« in »pedal«, zanj pa bo treba odšteti okoli preračunanih 71 evrov (v Evropi okoli 80 evrov).

Podjetje Nintendo bo očala za navidezno resničnost Labo VR Kit uporabnikom igralne konzole Switch ponudil v prodajo od 12. aprila naprej. Po vsej verjetnosti bodo takrat na voljo tudi namenske igre, ki bodo nudile polno podporo za nov dodatek, ki bo zagotovo navdušil predvsem mlajšo generacijo ljubiteljev konzolnih iger.


Prijavi napako v članku