Računalništvo, telefonija
21.02.2020 09:00

Deli z drugimi:

Share

Obnovljeni računalniki s 3. leti garancije

Nakup rabljene in obnovljene računalniške opreme nekateri še zmerom povezujejo s povišano stopnjo tveganja. Ampak ste vedeli, da določene trgovine nanjo nudijo vse do 3. leta garancije?
Obnovljeni računalniki s 3. leti garancije
Obnovljeni računalniki s 3. leti garancije

Ste bili odvrnjeni od nakupa obnovljene računalniške opreme zaradi pomanjkanja zaupanja v njeno dolgoživost? Z nakupom določenih AiO, namiznih ter prenosnih računalnikov in delovnih postaj v Recosi spletni trgovini si lahko brez doplačila zagotovite garancijo za obdobje treh let od datuma nakupa in to brez potrebe po izpolnjevanju dodatnih obrazcev in brez drobnega tiska! Ponudba velja na določene artikle z odprto embalažo ter široko selekcijo obnovljenih artiklov. Vse artikle, ki ustrezajo kriterijem, si lahko ogledate na tej povezavi. Gre tudi za trgovino, ki edina v Sloveniji nudi 3 letno garancijo na (določene) obnovljene Apple produkte, kjer večina prodajalcev ter Apple vztrajajo pri 1-12 mesecih garancije brez možnosti podaljšanja.

Zakaj se splača kupiti obnovljeno računalniško opremo

– Dolga življenjska doba in manj možnosti za nevšečnosti

Obnovljen računalnik bo temeljito testiran in 100% delujoč, zaradi česar bo njegova življenjska doba do 300% daljša, možnost za serijske napake pa dosti nižja! Serijske napake so najtežje prepoznavne, saj se pogosto pojavijo po mesecu uporabe, ker pa so obnovljeni računalniki to obdobje že prestali, je možnost za njihovo pojavitev nižja.

– Masiven prihranek

Če za nov računalnik nameravate odšteti 1000€, lahko dentično zmogljiv obnovljen računalnik dobite tudi za 500€ ali manj!

– Svetovanje po potrebi

V kolikor niste prepričani, kaj potrebujete ali kaj bi bilo za vas najbolj primerno, vam bo strokoven kader marketinških asistentov z veseljem pomagal pri priporočilu najboljšega računalnika za vas ali vaše podjetje. Kontakt – prodaja@recositech.com ali 031 025 605.

– Le najvišja kvaliteta

Ker prihaja obnovljena oprema skoraj ekskluzivno iz poslovne linije in je med obnovitvijo prestala proces zahtevnega testiranja, je najvišje kakovosti in preizkušeno brezhibno deluje.

– Hitro popravilo oziroma zamenjava

V kolikor se kljub nizkim možnostim v garancijskem roku vseeno srečate s težavami, je njihova odprava hitra, če pa popravilo ni možno, pa je zamenjava opreme z enako oziroma boljšo opremo popolnoma brezplačna. Tudi, če je oprema že izven garancijskega obdobja, lahko v primeru nevšečnosti kontaktirate prodajalca za popravilo po konkurenčnih cenah.

– Pripravljeni za uporabo

Računalniki imajo nameščeno vse, kar je potrebnega za takojšen pričetek uporabe. Enostavno jih priključite in že ste pripravljeni na delo. Vsa nameščena programska oprema je licenčna in za končne uporabnike popolnoma brezplačna, po zaslugi statusa pooblaščenega Microsoft prodajalca rabljene računalniške opreme!

– Skrb za okolje

Z izbiro za obnovljeno računalniško opremo prikažete skrb za okolje, saj je takšen nakup za razliko od nakupa novega računalnika do narave dosti bolj prijazen in pomaga pri vzpostavitvi krožnega gospodarstva.

– 12 do 36 mesecev garancije

Na vsak nakup prejmete minimalno 12 mesecev garancije, zato lahko računalnik brezskrbno uporabljate. Garancijsko obdobje za določene artikle pa znaša tudi 24 oziroma kar 36 mesecev!

– Odsotnost tveganja

Pri nakupu rabljenega računalnika izpod rok fizične osebe nikoli ne veste njegovega izvora in kaj je že prestal. Takšni računalniki lahko delujejo zelo dolgo ali pa odpovejo naslednji dan oziroma že ob nakupu vsebujejo nedelujoče oziroma nepopolne dele. Tovrstni računalniki so prav tako navadno slabše ohranjeni in so kupljeni na principu “videno – kupljeno”, zaradi česar garancije ni in v kolikor se soočite s težavami, ste prepuščeni sami sebi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RECOSI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RECOSI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RECOSI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku