Računalništvo, telefonija
04.05.2018 10:30

Deli z drugimi:

Share

Objavljene vsebine in prvi predavatelji #ntk18

23. NT konferenca, ki se tokrat ne začne v ponedeljek, temveč v torek, 22. maja, bo zanimiva, aktualna in relevantna tako na poslovnem kot na tehnološkem področju.
Objavljene vsebine in prvi predavatelji #ntk18
Objavljene vsebine in prvi predavatelji #ntk18

Program pospešeno dobiva svojo končno podobo in na spletni strani že lahko preverite, katerim predavateljem boste lahko prisluhnili ter katere so tiste vsebine, ki jim bomo letos v tehnološkem delu namenili največ pozornosti!


Kot že leta poprej bo prvi dan konference namenjen poglobljenim tehnološkim vsebinam in delavnicam, sredo bomo začeli z Osrednjim dogodkom NT konference in nadaljevali z NTK Poslovnim dnem, vzporedno bodo potekala tehnološka predavanja. Četrtek pa bo v znamenju dobrih praks ter predavanj s tehnološkimi vsebinami.

Oblak, digitalna preobrazba, informacijska varnost

Vsebina tehnološkega dela letošnje NT konference bo usmerjena v oblak in digitalno preobrazbo. Izvedeli boste, katere so tiste tehnologije, znanja in pristopi, ki jih morate poznati, da bo vaš posel in posel vaših strank uspešen, sodoben in varen tudi v prihodnje. Veselimo se, da bomo v svojih vrstah tudi letos pozdravili vrhunske domače in tuje predavatelje, ki bodo z nami delili svoje znanje in izkušnje.

Posebno pozornost bomo namenili upravljanju in hrambi podatkov v povezavi s strežnikom SQL Server, pregledali novosti v zadnji različici, spoznali pa boste tudi SQL Server za Linux. Govora bo o učinkovitih pristopih k strategijam Big Data in Business Inteligence. Predavatelji, ki vas bodo seznanili z novostmi s področja SQL ter BI, bodo Dejan Sarka, Margarita Naumova, Tobiasz Koprowski, Gašper Kamenšek ter ostali.

V sklopu predavanj IT PRO bomo gostili številne predavatelje, med drugim tudi Aleksandra Nikoliča (Powershell), Matjaža Žnidarja (Windows server), Damirja Dizdarevica (Identity) ter Jureta Purgarja (Windows server / Powershell).

Predavatelja, ki bosta na 23. NT konferenci spregovorila o informacijski varnosti, sta že vsem dobro poznana »zvezdnika« med predavatelji – Milan Gabor, certificiran etični heker, ter varnostna strokovnjakinja Paula Januszkiewicz, pridružil se jima bo tudi Miha Pihler, Microsoft Certified Master.

To je le nekaj aktualnih vsebin in predavateljev, ki jih bomo gostili na letošnji največji tehnološko-poslovni konferenci. In ne skrbite, to še zdaleč niso vsi, ki se nam bodo pridružili! Kmalu lahko pričakujete dopolnjen program skupaj s točnim razporedom predavanj.

Že imate svojo kotizacijo?

Če si še niste priskrbeli svoje kotizacije za #ntk18, verjamemo, da vas bodo prepričale aktualne vsebine in vrhunski strokovnjaki, s katerimi boste tudi letos lahko poklepetali tako v predavalnicah kot v sproščenem vzdušju konference, za katerega vedno poskrbimo. Prijavite se na 23. NT konferenco.

Poslovne vsebine z vašega področja

Poslovni del NT konference bo letos malenkost drugačen, kot ste ga vajeni, in sicer bo predvsem bolj usmerjen v področja, ki vas zanimajo, ter panoge, v katerih delujete. Več o tem, na kaj vse se bomo osredotočili, si preberite tukaj.

Se vidimo maja v Portorožu!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku