Računalništvo, telefonija
22.09.2017 08:51

Deli z drugimi:

Share

Zanimivi Meizu M6 bo mogoče kupiti po zelo nizki ceni!

Pametni mobilni telefon Meizu M6 za malo denarja ponuja veliko!
Pametni mobilni telefon Meizu M6 za malo denarja ponuja veliko!

Nekoliko manj znano kitajsko podjetje Meizu se vse bolj uveljavlja na področju pametnih mobilnih telefonov, saj se njegovi izdelki že lahko kosajo z napravami vodilnih proizvajalcev, hkrati pa so občutno cenejši. Zaradi tega gredo njegovi izdelki v prodajo kot za stavo, povpraševanje po njih pa še vedno narašča. Najnovejši pametni mobilni telefon Meizu M6 prav tako ni nikakršna izjema, saj gre za odličen izdelek, ki bo brez besed pustil tudi nekoliko zahtevnejšim uporabnikom.

Pametni mobilni telefon Meizu M6 v primerjavi z njegovimi predhodniki prinaša boljši kamero za zajem sebkov in precej boljo programsko opremo. Inženirji so ga namreč opremili s spletno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 7.0 Nougat s prirejenim grafičnim vmesnikom Flyme UI 6.0. Tu seveda ne bomo spregledali izrazitega logotipa podjetja na hrbtni strani naprave, poleg tega pa sta poleg zlate in črne barve tu na voljo še ohišji obarvani v prijetno svetlo modro in zanimivo sivo barvo.

Kar se pa tiče strojne opreme pametnega telefona Meizu M6 tu najdemo zaslon s 13,2-centimetrsko oziroma 5,2-palčno diagonalo ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk. Kupcem bosta 25. septembra letos na voljo dva modela novosti, in sicer model opremljen z dvema gigabajtoma sistemska pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora in model s tremi gigabajt sistemska pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora. Za tekoče poganjanje mobilnega operacijskega sistema in prednameščene programske opreme skrbi procesor MediaTek MT6750, zajem kakovostnih fotografij pa je bil zaupan digitalnemu fotoaparatu ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk. Tu seveda ne gre spregledati bralnika prstnih odtisov in zmogljive baterije kapacitete 3.070 miliamper ur.

Kot že omenjeno bo pametni mobilni telefon Meizu M6 naprodajo od 25. septembra dalje, kupiti pa ga bo mogoče predvsem preko spletnih strani. Za vstopni model opremljen z dvema gigabajtoma sistemska pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora bo treba trgovcem odšteti okoli 80 evrov, za nekoliko zmogljivejši model s tremi gigabajt sistemska pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z 32 gigabajti prostora pa bo treba primaknili 114 evrov, kar je še vedno zelo ugodna cena.


Prijavi napako v članku