Avtomoto
Življenjski slog
08.08.2023 14:15

Deli z drugimi:

Share

Ob nakupu e-kolesa ENGWE EP-2 Pro dobite še zapestnico Xiaomi Band 8

Električna kolesa postajajo vse bolj priljubljena, saj uporabnikom omogočajo hitrejšo vožnjo z manj napora, hkrati pa ponujajo okolju prijazen način prevoza. S hitrim razvojem se ponudba e-koles povečuje, hkrati pa znižuje njihova cena. Na TEJ POVEZAVI smo zasledili zelo zanimivo akcijo za električno kolo ENGWE EP-2 Pro, ki vas poleg dobre zmogljivosti razveseli še s priročnim brezplačnim darilom, in sicer s pametno zapestnico Xiaomi Band 8. Za akcijsko ceno morate uporabiti kodo TYUES3.

Glavne značilnosti

ENGWE EP-2 Pro je napredno električno kolo, opremljeno z močnim 750W motorjem in 48V 13AH litij-ionsko baterijo, ki omogoča hitrosti do 40 km/h. Z dosegom do približno 50 kilometrov v čistem električnem načinu ali do 120 kilometrov v načinu pomoči pri pedaliranju so daljše vožnje lahko brezskrbne in povsem izvedljive. 50,8 cm x 10,16 cm debele pnevmatike zagotavljajo stabilnost na snegu in težjem terenu.

Kolo je izdelano iz trdnega aluminijastega materiala, z največjo obremenitvijo 150 kilogramov. Njegov 7-stopenjski menjalnik omogoča udobno vožnjo na različnih terenih. Prilagodljiv sedež in krmilo ter zložljiva zasnova kolesa zagotavljajo udobje, prilagodljivost in enostavno shranjevanje. E-kolo je idealno za raziskovanje mest ali narave.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Ne pozabite uporabiti promocijske kode TYUES3.

Pametna zapestnica Xiaomi Band 8

Xiaomi Mi Band 8 je naslednica lanskoletne zelo dobro sprejete zapestnice. Tudi 8. generacija nadaljuje v podobnem slogu. V zelo kompaktno obliko so vključili kar nekaj uporabnih funkcij, ki jih običajno zasledimo v dražjih pametnih urah.

Xiaomi Mi Band 8 ima 1,62-palčni AMOLED zaslon, ki se osvežuje pri 60 Hz za jasnejši pregled informacij. Na voljo je več kot 150 športnih načinov, pri katerih vam bo zapestnica zbirala podatke in ustvarjala poročila. Na voljo je vedno vklopljen zaslon, na katerem se vam bodo prikazovale določene informacije.

Baterija naj bi po udarnih podatkih lahko zdržala do 16 dni pri zmerni rabi, z vedno vklopljenim zaslonom pa približno 6 dni. Vrednost zapestnice je okoli 40 €, ob nakupu e-kolesa ENGWE EP-2 Pro pa jo boste dobili brezplačno.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

PRONET Kranj, d.o.o.

Ljubljanska cesta 24b, 4000 Kranj, Tel: 04 2 800 800
Današnja podjetja se soočajo z več izzivi kot kdaj koli prej. Ali veste, kaj povezuje vsa podjetja na svetu? Vsi se sprašujejo, kako najbolje pristopiti k delovnemu dnevu in kako ... Več