Računalništvo, telefonija
18.09.2008 11:52
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novosti na Najdi.si

Najdi.si, najbolj obiskana slovenska spletna stran, je temeljito prenovljena. Največja novost je atraktiven prikaz rezultatov iskanj, ki ponuja uporabniku še več vsebin, videov, slik in novic na enem mestu.

Grafično prenovljeni vstopni strani Najdi.si sta na desni strani dodana aktualna vremenska napoved za Slovenijo in tedenski horoskop. Od sedaj naprej pridete do informacij o vremenu in horoskopu samo z enim klikom miške.

Številne vsebinske obogatitve in grafična prenova pa so vidne predvsem na prenovljeni rezultatni strani Najdi.si. Poleg preglednejših opisov rezultatov iskanj so dodani tudi mini zemljevidi. Odslej ima Najdi.si še več videov in še več slik, kar bo zagotovo pritegnilo predvsem mlajše uporabnike interneta.

Ob rezultatih iskanj se prikazujejo najbolj aktualne novice povezane z iskano poizvedbo, vremenska napoved za Slovenijo in tujino v besedi in sliki, uporabniki pa bodo lahko tudi tukaj samo z enim klikom dostopali do tedenskega horoskopa, kinosporeda.

Najdi.si je poskrbel tudi za vse tiste, ki s pomočjo interneta rešujejo stanovanjski problem in iščejo svoj prostor na sončni strani Alp, in sicer z bazo nepremičnin na enem mestu. Npr. ob iskanju stanovanja v Ljubljani, se vam avtomatično prikažejo tudi aktualni nepremičninski oglasi, povezani z iskalno poizvedbo.

Vse novosti pa seveda lahko preverite tudi sami, na verjetno vam že znanem naslovu: www.najdi.si


Prijavi napako v članku