Računalništvo, telefonija
12.04.2019 14:26
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NOVO! Xiaomi sesalniki!

Xiaomi premika meje tudi v vašem domu. Tokrat predstavljamo Xiaomi robotski sesalnik Roborock S50 in Xiaomi pokončni sesalnik Roidmi F8. Oba sta vrhunska sesalnika, ki z lahkoto premagujeta konkurenco. Oba lahko povežeta preko aplikacije, kjer spremljate stanje.
NOVO! Xiaomi sesalniki!
NOVO! Xiaomi sesalniki!

Z novim robotskim sesalnikom Xiaomi Roborock S50 (Mi Robot 2. generacije) bo čiščenje doseglo novo stopnjo učinkovitosti. Xiaomi Mi Roborock kot hibridni posebnež nudi učinkovito sesanje tal, svoje delo pa dokonča še s pomivanjem. Prednost Xiaomijevega novega pomočnika je velika 5200 mAh zmogljiva baterija, ki zagotavlja kar do 2.5 ure čiščenja oz. do 250 m2. Čiščenje tal postane prijetno in enostavno. Opremljen je z inteligentnim intuitivnim sistemom, samodejno zazna spremembo površine in na tekstilnih površinah vklopi turbo sesalnik in poveča moč sesanja. Robotski sesalnik je opremljen z kar 12 senzorji, kateri povečajo učinkovitost in hitrost sesanja površin v vašem domu. Opremljen je z laserjem (LDS), ki mu omogoča 360° skeniranje prostora, skupaj z algoritmom SLAM pa hitro preračuna najučinkovitejšo pot sesanja.


Celotni delovni proces in nastavitve lahko enostavno upravljate z aplikacijo Mi Home. Pri prvi uporabi, vam robot poskenira in izriše tloris vašega doma, v nadaljnjih čiščenjih lahko izberete želen vzorec čiščenja, prostor čiščenja. Aplikacija vam nudi možnost postavitve virtualnega zida, ki ga robotski sesalnik ne bo prekoračil, čas čiščenja. Mi Robot 2 se bo ob nastavljenem času vklopil in pričel s svojimi opravili. Nova funkcija Robotskega sesalnika omogoča pomivanje tal. Po končanem sesanju v posodo za pomivanje dodate vodo in že lahko prične s pomivanjem. S posebnim bioničnim sistemom za brisanje tal učinkovito in natančno dozira vodo, brez nepotrebnega izlivanja vode, sistem se takoj prekini ko se robot ugasni, pod seboj ne pušča odvečno vodo. Z načinom pomivanja omogoča baterija do 60 minutno delovanje.


Brezžični baterijski sesalnik Xiaomi Roidmi F8 je prejel nagrado Red Dot 2018 za vrhunski dizajn, ki dopolnjuje strojni del. S priloženimi nastavki lahko sesalnik F8 uporabljate na različnih podlagah ali na stvarih. Primeren je tako za sesanje preprog, kot tudi za sesanje avta ali pajčevin po kotih vašega stanovanja. Zraven sesalca F8 prejmete tudi nastavek proti pršicam za čiščenje vzmetnic, ki odstrani različne delce, ki se skrivajo v vaši vzmetnici.


Odlična baterija zagotavlja do 55 minut čiščenja z enim polnjenjem. Sesalnik F8 ima tudinačin MAX, ki vam omogoča do 10 min čiščenja bolj zahtevnih površin. Inovativno magnetno držalo omogoča enostavno shranjevanje sesalnika F8, hkrati lahko namestite nanj tudi polnilni kabel, da se bo sesalnik F8 tudi napolnil. Glavna krtača ima vgrajeno LED svetilko, ki se samodejno vklopi v temnih prostorih, npr. pod posteljo.


Oba sesalnika lahko naročniki Telekoma Slovenije kupite na 24 obrokov po odličnih cenah v programu zvestobe.

Oba sesalnika in ostale modele Xiaomi sesalnikov najdete tudi na Mimovrste.com, kjer so na voljo po vrhunskih cenah.Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku