Računalništvo, telefonija
13.12.2019 06:21
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Redmi K30 z vrhunskimi lastnostmi

Novi Xiaomi Redmi K30 bo preprosto pometel s celotno konkurenco!
Novi Xiaomi Redmi K30 bo preprosto pometel s celotno konkurenco!

Verjetno je že marsikomu znano, da se relativno poceni izdelki podjetja Xiaomi na področju pametnih mobilnih telefonov Android lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij. Njihova nova družina pametnih mobilnih telefonov bo namenjena najzahtevnejšim, saj se bo brez težav kosala tudi z najzmogljivejšimi izdelki na trgu. Govorimo o pametnih mobilnih telefonih Xiaomi družine K30, ki bodo precej boljši v primerjavi z obstoječimi modeli.

Pametni mobilni telefoni Xiaomi družine Redmi K30 bodo opremljeni z osemjedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 765G, kar pomeni, da bo privzeto nudil podporo za hitra mobilna omrežja 5G. Novost bo dovolj zmogljiva tudi za najzahtevnejša opravila, saj brez težav opravi z napravami, ki so opremljene s še vedno močno razširjenim mobilnim procesorjem Snapdragon 845. Poleg tega bo novost na voljo s sistemskimi pomnilniki kapacitete šest, osem in 12 gigabajtov, razpoložljivi prostor za shranjevanje podatkov pa še ni znan, zagotovo pa ga bo na voljo vsaj 128 gigabajtov.

Novi pametni mobilni telefoni Xiaomi družine Redmi K30 naj bi bili opremljeni še s kakovostnim zaslonom s kar 16,9-centimetrsko oziroma 6,65-pačno diagonalo in ločljivostjo 2400 x 1080 slikovnih točk. Na zaslonu se bo nahajala zareza za dve sprednji kameri, od katerih bo glavni senzor zajemal slike z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih točk. Odlično bo poskrbljeno tudi za zajem fotografij, saj bodo na voljo štirje digitalni fotoaparati, pri čemer bo najzmogljivejši ponujal ločljivost 64 milijonov slikovnih točk, kar bo več kot dovolj za kakovostne fotografije. Ne gre spregledati niti baterije kapacitete 4500 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja.

Več informacij o novi družini pametnih mobilnih telefonov Redmi K30 bo podjetje Xiaomi razkrilo v prihodnjih nekaj tednih. Čeprav maloprodajna cena novosti ni bila razkrita, je že sedaj jasno, da bo nižja v primerjavi z izdelki vodilnih proizvajalcev.


Prijavi napako v članku