Igre
11.09.2022 06:32
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Xbox Elite Series 2 s 40-urno avtonomijo

Foto: Xbox
Foto: Xbox

Brezžični kontroler Xbox Elite 2 je namenjen najzahtevnejšim ljubiteljem igralnih konzol Microsoft Xbox. Izdelan je bil na podlagi želja profesionalnih igralcev. Xbox Elite 2 omogoča prilagoditev načinu igranja ter ga s tem olajša in izboljša. Zato ne preseneča, da je namenjen predvsem tistim, ki veliko časa preživijo ob igranju prek konzole Microsoft Xbox.

Nedavno pa je podjetje Microosft ponudilo v prodajo še elegantnejši brezžični kontroler Xbox Elite 2. Ohišje novosti je namreč prvič obarvano v belo barvo. To daje priljubljenemu kontrolerju bolj premijski izgled. Poleg tega so inženirji podjetja Microsoft dodatno izboljšali funkcije naprave za boljšo igričarsko izkušnjo.

Novi brezžični kontroler Xbox Elite 2 se lahko pohvali tudi z daljšo avtonomijo delovanja. Brez dodatnega polnjenja ga lahko uporabljamo do 40 ur. Poleg tega je v predprodaji cenovno relativno dostopen. Novi brezžični kontroler Xbox Elite 2 je namreč v Združenih državah Amerike že mogoče kupiti za preračunanih 130 evrov. Novost bo kmalu naprodaj tudi pri nas.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xbox konzole

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

INSTATEXT d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana,
InstaText je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja predvsem z umetno inteligenco in obdelavo naravnega jezika. Specializirani so za razvoj storitev avtomatiziranega izboljševanja ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577