Računalništvo, telefonija
13.03.2018 09:49

Deli z drugimi:

Share

Novi Philips E9 monitorji prinašajo elegantno obliko in brilijantne slike

Novi Philips E9 monitorji prinašajo elegantno obliko in brilijantne slike
Novi Philips E9 monitorji prinašajo elegantno obliko in brilijantne slike

Philips, najavlja prihod treh novih modelov v svoji E-liniji monitorjev. Pod skupnim imenom “E9”, ti modeli združujejo brezhiben dizajn in izjemne lastnosti slike za vrhunski užitek gledanja. V velikosti od velikodušnih 27-palcev, se vsi trije modeli ponašajo z ultra tankim okvirjem in Full-HD ločljivostjo z Ultra-Wide Color tehnologijo, ki zagotavlja živopisne vizuale in široke kote gledanja za večje udobje in užitek v različnih vsebinah, bodisi doma ali na delovnem mestu.

Izjemna kakovost slike

Novi Philips E9 monitorji imajo odličen 27-palčni IPS LED širokokotni zaslon. Za razliko od standardnih TN panelov, IPS zagotavlja odlično sliko in natančnost barv kot dodatek k širokim vidnim kotom 178 stopinj, kar omogoča ogled vsebin iz skoraj vseh zornih kotov, medtem ko uživate v izjemno čistih slikah in živahnih barvah. Ti modeli niso idealni le za ogled fotografij, gledanje filmov in brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, kjer je zahtevana barvna natančnost in dosledna svetlost. Tehnologija Ultra-Wide Color obogati E9 modele s posebej širokim barvnim spektrom za globlje, bolj žive in bolj realistične barve, medtem ko izboljšana ločljivost Full-HD 1920 x 1080 zagotavlja izjemne podrobnosti, svetlost in kontrast za slike, ki so skoraj tako resnične, da se jih boste želeli dotakniti. Poleg tega so ti monitorji udobni tudi za oči zahvaljujoč tehnologiji Flicker-Free, ki uravnava svetlost in zmanjšuje utripanje zaslona za bolj udobno gledanje, kot tudi Philips LowBlue Mode, ki uporablja pametno programsko opremo za zmanjšanje škodljivih kratkovalovnih žarkov modre svetlobe.

Eleganten dizajn

Monitorji E9 nadaljujejo tradicijo pametnega oblikovanja, ki je naredil Philipsovo E-linijo tako uspešno. Na voljo v sijajni črni barvi z elegantnim kovinskim stojalom, imajo vsi trije 27-palčni modeli super tanek 9,94 mm okvir in so opremljeni z AMD FreeSyncTM tehnologijo, ki sinhronizira frekvenco osveževanja monitorja z osveževanjem okvirjev GPU-ja, s čimer se doseže nemoteno in gladko igranje. Ultra tanek okvir monitorjev zagotavlja eleganten izgled in minimalno motnjo za uporabnika, zaradi česar so idealni tako za postavitev več monitorjev skupaj, kot tudi za široko paleto uporabe, vse od grafičnega oblikovanja do profesionalnih aplikacij in igričarstva. Poleg tega, da ti monitorji izgledajo čudovito, so tudi okolju prijazni, saj so narejeni iz trajnih in okolju prijaznih materialov, ki ustrezajo večini mednarodnih standardov. Monitorji ne vsebujejo živega srebra in svinca, izdelani so iz 100 odstotkov reciklirane plastike in zaradi nizke porabe energije omogočajo prihranke pri energiji.

Enostavna povezljivost

Vsi trije E9 monitorji so opremljeni s priključki za univerzalno digitalno povezljivost, kot je HDMI vhod za prenos visoko kakovostnih video ali avdio vsebin iz računalnika ali katerega koli AV izvora, vključno z digitalnimi A/V sprejemniki, DVD predvajalniki in video kamerami. Model 276E9QJAB zagotavlja še več udobja in povezljivost preko DisplayPort priključka za svetlobno-hitro osveževanje slike, vgrajeni stereo zvočniki pa nudijo večje užitke v multimedijskih vsebinah.

Družina E9 še naprej narašča

Poleg novih 27-palčnih monitorjev s ploskim zaslonom, se bo družina Philips E9 še dodatno razširila s prihodom več dodatnih ploskih in ukrivljenih modelov, ki bodo imeli eleganten ultra-tanek 9,94 mm dizajn in tehnološke inovacije, kot je AMD FreeSyncTM tehnologija.

27″ FHD modeli 276E9QDSB, 276E9QJAB in 276E9QSB bodo na voljo v marcu 2018, po priporočeni prodajni ceni 189€, sledita pa jim 23,8″ FHD ploski model v maju in 21,5″ FHD ploski model v juliju. Poleg tega je Philips razvil tudi tri E9 ukrivljene modele za manj izkrivljanja slike in izboljšan učinek potopitve v dogajanje na zaslonu, ki bodo na voljo v začetku maja v 31,5″ FHD/QHD formatu in 27″ FHD formatu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku