Računalništvo, telefonija
21.12.2017 06:39

Deli z drugimi:

Share

Novi Google Inbox nam bo pomagal, da se znebimo nadležnih sporočil!

Odjava z distribucijskih list bo s pomočjo elektronskega predala Gmail Inbox kmalu postala nadvse enostavna.
Odjava z distribucijskih list bo s pomočjo elektronskega predala Gmail Inbox kmalu postala nadvse enostavna.

Programerji podjetja Google so pred časom za njihov priljubljeni elektronski poštni predal Gmail pripravili nadvse zanimivo mobilno aplikacijo Inbox, ki prinaša nov pogled na elektronska sporočila. Vsa e-poštna sporočila znotraj aplikacije Google Inbox se namreč prikažejo kot kartice, pri čemer je vsako sporočilo opremljeno še z dodatnimi informacijami. Nadvse zanimiva aplikacija Google Inbox je na voljo tako uporabnikom spletnih brskalnikov kot pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android ter iOS.

Prenovljeni Google Inbox pa se bo zagotovo prikupil tistim, ki v poštni predal prejemajo veliko število neželenih sporočil, pri čemer gre tu predvsem za oglasna sporočila. Če vam pošiljatelj teh elektronskih sporočil ne nudi dovolj jasnih navodil, kako se odjaviti od prejemanja reklamnih sporočil, boste kmalu lahko računali na možnost »Inbox Tip«. Ko bo aplikacija Google Inbox »zaznala« da elektronskih sporočil določenega pošiljatelja nismo odprli 30 dni ali dlje, bodo ta prejela oznako »Promo«, s tem pa bomo dejansko dobili možnost, da se s pomočjo podjetja Google odjavimo s pošiljateljevega seznama. Za to pa bo zadoščalo že, da bomo kliknili na možnost »UNSUBSCRIBE«. Če pa bomo iz kakršnegakoli razloga še vedno želeli prejemati omenjena sporočila, pa bomo v tem primeru izbrali možnost »NO THANKS«.

Nova funkcionalnost elektronskega poštena predala Google Inbox je trenutno na voljo le omejenemu številu uporabnikov. Ko bo ta nared za množično uporabo, boste o tem obveščeni samodejno. To naj bi se zgodilo v prvem četrtletju naslednjega leta.


Prijavi napako v članku