Triki in nasveti
24.04.2014 09:10
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Google Hangouts z možnostjo upravljanja sporočil SMS

Sporočila iz spletne klepetalnice Hangouts in kratka sporočila SMS so odslej združena pod eno streho.
Sporočila iz spletne klepetalnice Hangouts in kratka sporočila SMS so odslej združena pod eno streho.

Googlova mobilna spletna klepetalnica Hangouts za pametne mobilne telefone in tablične računalnike je med uporabniki vse bolj priljubljena, zato so se programerji računalniškega giganta odločili, da jo opremijo z izjemno uporabno funkcijo, ki jo bomo zagotovo s pridom uporabljali. Gre za možnost združitve sporočil iz spletne klepetalnice Hangouts s klasičnimi kratkimi sporočili SMS. To dejansko pomeni, da bodo sporočila istega uporabnika združena pod eno streho, pri čemer bodo sporočila SMS označena s posebno miniaturno ikono.

Prenovljena spletna klepetalnica Google Hangouts 2.1 za Android bo prinesla še prenovljen seznam kontaktov, ki bodo razdeljeni v dve ključni skupini. V prvi skupini bomo našli kontakte, ki so povezani s spletno storitvijo Hangouts, v drugi pa bomo našli telefonske številke, ki so bile uporabljene za izmenjavo kratkih sporočil SMS. Programerji podjetja Google verjamejo, da bo tovrstni pristop poenostavil izmenjavo sporočil med prijatelji, saj bodo vsa na voljo na enem mestu.

Prenovljena spletna klepetalnica Google Hangouts je za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play (bit.ly/Hangouts21). Uporabniki Applovih mobilnih naprav iOS pa naj bi nadgradnjo mobilne spletne klepetalnice prejeli do konca maja.


Prijavi napako v članku