Programska oprema
14.06.2005 13:22

Deli z drugimi:

Share

Nove varnostne rešitve Cisco Unity

Vse večja usmerjenost k integraciji sistemov Cisco Systems prinaša opazne uspehe strank in trga na področju IP rešitev; višjo stopnjo varnosti, kar omogoča hitrejšo in cenovno ugodno vpeljavo rešitev ter izboljšano produktivnost uporabnikov. Stranke iz velikih in srednje velikih podjetij lahko to vpeljejo z uporabo novega sistema Cisco Unity, različice 4.05, medtem ko lahko manjša podjetja in podružnice izboljšajo varnost in integracijo svojih sistemov z uporabo Cisco Unity Express, različico 2.1, in Cisco usmerjevalniki integriranih storitev 2800 in 3800.

Z združevanjem znanja s področij šifriranja podatkov in omrežnega delovanja ter izkušenj iz tehnologije prenosa govora, Cisco v sklopu svoje ponudbe rešitev za IP komunikacije – Cisco Unity, različica 4.05 – ponuja večjo varnost. Brez dodatnih stroškov sta namreč govor in signalizacija šifrirana tako, da sporočil ne more poslušati nihče razen naslovnika.

S Cisco Unity Express, različica 2.1, bodo povezana podjetja različnih velikosti uživala prednosti ključnih rešitev, kot so oddaja sporočil po celem sistemu za ključno obveščanje vseh uporabnikov in omrežni govorni protokol za internetno pošto (Voice Protocol for Internet Mail – VPIM) do sistemov Cisco Unity Express, kar nudi bolj fleksibilne in stroškovno učinkovite rešitve. Velika podjetja lahko sedaj uporabljajo centraliziran Cisco Unity na sedežu podjetja in Cisco Unity Express v manjših podružnicah, kar sistemom za glasovno pošto omogoča preprosto izmenjavo sporočil. To lahko znatno izboljša produktivnost, saj zaposlenim omogoča hitrejši dostop do sporočil, z manj potrebnimi koraki in hkrati zniža skupne stroške lastništva, saj so sistemi integrirani.

Cisco tudi povečuje produktivnost, varnost in virtualizacijo, saj dodaja več zmogljivosti faksa v svojo zbirko rešitev za IP komunikacije. Podjetje sedaj ponuja strežnik Cisco Unity Fax, osnovano na Captaris RightFax 9.0 Enterprise Suite, ki integrira fakse v podatke, glasovna sporočila in programe.


Prijavi napako v članku