Telefoni
19.10.2020 16:30
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove telefone Galaxy S lahko pričakujemo že januarja 2021

Nove telefone Galaxy S lahko pričakujemo že januarja 2021
Nove telefone Galaxy S lahko pričakujemo že januarja 2021

Spletni portal Android Central poroča, da bi lahko nove telefone Samsung Galaxy S dobili že januarja naslednje leto. V medijih so poleg številnih drugih špekulacij zaokrožile tudi fotografije kamere modela Galaxy S20, ki naj bi ostala enaka tudi pri prihajajočem modelu Galaxy S30 (ali S21; ime novega modela še ni čisto jasno določeno).

Glede na napovedi “leakerja” z dobrimi predhodnimi napovedmi, Steva Hemmerstofferja (@OnLeaks), naj bi novi Galaxy S30 v svoji standardni različici ponudil 6,2-palčni ekran s “hole-punch” prednjo kamero, medtem ko naj bi bil model S30 Ultra opremljen z večjim, ukrivljenim ekranom, ki bo meril med 6,7 in 6,9 palca. Dodatnih napovedi glede notranjih specifikacij telefona za zdaj še nismo zasledili.

Android Central napoveduje tri nove modele Galaxy S, ki naj bi izšli januarja 2021. Standardni, Plus in Ultra model. Zadnji, torej Ultra model,naj bi imel tudi digitalno pisalo S-Pen, Hemmerstoffer pa opozarja, da za zdaj pri novem modelu ni opazil posebnega prostora, kamor bi uporabnik lahko pisalo vstavil. Prostor, namenjen kameri modela Ultra izgleda vsaj dvakrat večji od prostora pri standardnem modelu. Poleg tega naj bi dotični model imel do štiri leče. Hemmerstoffer napoveduje, da bo ena širokokotna, ultra-širokokotna in potem ena telefoto in periskopska leča. Tudi “flash” bo pri Ultra modelu postavljen v skupnem “kamera” prostoru.


Če bodo novi Galaxy S modeli resnično izšli že januarja, bi bilo to kar nekaj tednov pred Samsungovim tradicionalnim februarskim terminom. Poleg tega pa Android Central izpostavlja še, da bi bilo to prvič, ko bi Samsungu uspelo izdati nove Galaxy S naprave tako blizu izida novih iPhonov – modeli iPhone 12 bodo izšli konec tega meseca in v začetku novembra.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku