Telefoni
13.10.2011 11:58
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove specifikacije za Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III ima vse možnosti, da postane najboljši pametni mobilni telefon Android v letu 2012.
Samsung Galaxy S III ima vse možnosti, da postane najboljši pametni mobilni telefon Android v letu 2012.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S II se še vedno prodaja kot za stavo. Da telefonski gigant ne spi na doseženih lovorikah, je dokazal s pričetkom razvoja njegovega dostojnega naslednika. Tu seveda govorimo o mobilniku Galaxy S III, ki naj bi ga podjetje Samsung javnosti prvič predstavilo na svetovnem kongresu Media 2012 v Barceloni. Tu naj bi šlo celo za najboljši pametni mobilni telefon Android v letu 2012.

Iz predstavitve, ki naj bi »pomotoma« ušla v javnost, je razvidno, da bo mobilnik Samsung Galaxy S III opremljen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem takta 1,8 gigaherca. Za shranjevanje vmesnih izračunov bo na voljo sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov. Za zajemanje nepozabnih trenutkov in visokoločljivih filmskih posnetkov bo na razpolago kakovosten digitalni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov točk.

Prikazovanje slik naj bi inženirji podjetja Samsung zaupali zaslonu SuperAMOLED s 4,6-palčno oziroma 11,7-centimetrsko diagonalo in ločljivostjo 1.280 x 1.024 slikovnih točk. Podatke bomo lahko shranjevali na vgrajeni pomnilnik z 32 gigabajti prostora. Na mobilniku bo prednameščen mobilni operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Standardna baterija naj bi zadostovala za cel dan uporabe ob polni intenziteti. Ohišje mobilnika naj bi bilo izdelano iz kovine in stekla. Kot vse kaže ima mobilnik Samsung Galaxy S III vse kar potrebuje, da dejansko postane najboljši pametni mobilni telefon Android v letu 2012.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku