Digitalizacija
15.10.2021 13:00

Deli z drugimi:

Share

Nove poslovne priložnosti za IT kader

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!

Digitalizacija je spremenila podobo sodobnega gospodarstva. Omogočila je avtomatizacijo in vizualizacijo poslovnih procesov, s katerimi podjetja stremijo k novim uspehom. Zadnji del sestavljanke pa je izobražen IT kader, ki je sposoben upravljati z novimi tehnologijami.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni poslovni analitik (m/ž) z odličnim razumevanjem poslovnih domen in področje svetovanja.

Priznano slovensko podjetje Anni v svoj tim vabi sistemskega inženirja (m/ž), ki bo vzdrževal implementirane rešitve in IT okolja, dokumentiral izvedene rešitve ter spremljal novosti in predlagal inovacije. Kandidat mora imeti najmanj V. stopnjo izobrazbe, znanje o strežniških sistemih in poznavanje operacijskih sistemov Windows.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. Ekipo strastnih inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov želijo dopolniti z dodatnimi strokovnjaki. Želijo zapolniti tri delovna mesta. Tester programske opreme (m/ž) bo skrbel za pripravo in izvedbo testnih scenarijev ter poročal o rezultatih testiranja.

Pod ključne naloge projektne vodje (m/ž) spada: vodenje projektov skozi vse faze, načrtovanje in priprava vseh elementov projekta, organiziranje in koordinacija dela, nadzor aktivnosti projekta, sodelovanje z ostalimi vodji ter poročanje o poteku in rezultatih projekta.

C# razvijalec Windows namiznih aplikacij (m/ž) bo skrbel za razvoj Windows namizne aplikacije WPF z MVVM arhitekturo, komunikacijo med spletnimi storitvami z REST ali gRPC, popis dokumentacije in pregled kode.

Špica International d.o.o., vodilni regijski ponudnik rešitev za kontrolo pristopa in registracijo delovnega časa, identifikacijo in rešitev za oskrbno verigo, v ekipo vabijo samostojnega razvojnega
inženirja (m/ž) z željo po delu z najnovejšimi tehnologijami. Prav tako iščejo senior full-stack
programerja (m/ž) za SaaS rešitev My Hours. Zaželene so večletne izkušnje v programiranju in poznavanjem podatkovnih baz SQL ter razvoju web aplikacij.

matech-programer

Podjetje Matech d.o.o. sestavljajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi uspešnimi projekti na področju avtomatizacije v industriji. V svoje vrste vabijo programerja
namenskih strojev in opreme (m/ž) za avtomatizacijo industrijskih procesov. Pričakujejo znanje programiranja strojev, podatkovnih baz in robotov. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in izkušenem kolektivu.

GEN-I stopa na pot zelene transformacije in brezogljične prihodnosti. Ekipa izkušenih strokovnjakov razvija rešitve za pridobivanje čiste energije, vendar potrebujejo pomoč. Si tudi ti navdušen nad
digitalizacijo energetike? Tvoja skrb bo analiza in aktivna udeležba pri prenovi poslovnih procesov, sodelovanje z internimi naročniki, priprava funkcionalnih zahtev pri razvoju IT rešitev in podobno.

kariera-logotip

Vas veseli delo na področju Back-end razvoja? Naloge kandidata obsegajo: načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje aplikacij mobilne denarnice, administracija in razvoj na področju back-end. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj na področju back-enda ali full-stacka, odlično poznavanje Jave, Spring framework-a in Linuxa.

V mladem, prodornem podjetju iz Maribora Solve-X, ki deluje na področju razvoja in oblikovanja kompleksnih programskih rešitev, mobilnih in spletnih aplikacij iščejo DevOps inženirja (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Delo obsega administracijo, vzdrževanje in nadgrajevanje obstoječe strežniške arhitekture.

Podjetje DATALAB, slovensko podjetje za razvoj programske opreme, želi dopolniti svojo ekipo s prodajalcem ERP rešitev (m/ž) Prevzeli boste analizo potencialnih strank in tržišča, skrbeli za večanje ugleda podjetja, iskali in pridobivali nove stranke in komunicirali z obstoječimi uporabniki glede nadgradnje programskega paketa.

Cosylab išče sodelavca, ki z navdušenjem opravlja delo na področju programske in strojne opreme in mu je poznano delovanje pospeševalnikov delcev. Med glavne naloge kandidata spada: razvoj funkcij in komponent kontrolnega sistema za pospeševanje delcev, sodelovanje v procesu načrtovanja in zbiranja zahtev skupaj z drugimi inženirji, pisanje tehnične dokumentacije, priprava testnih procedur in podobno.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več