Računalništvo, telefonija
26.03.2013 18:03

Deli z drugimi:

Share

Nove mobilne razsežnosti z Zebro

Novi Zebra mobilni tiskalnik
QLn 420
QLn 420

Podjetje Zebra svetu predstavlja svojega novega zanesljivega družinskega člana znotraj mobilnih tiskalnikov, ki bo širši množici poznan pod nazivom QLN 420. Njegovo visoko zanesljivost lahko pripisujemo prav možnosti povezave s pomočjo bluetootha 3.0. Kos bo platformam, ki jih poznamo z Apple, Android in BlackBerry naprav, ovire pa mu ne predstavlja niti katerakoli druga programska rešitev.

Uporaba je izredno preprosta, oblikovno pa je zasnovan podobno kot vse prejšnje Zebrine naprave, kar bodo dosedanji uporabniki ugotovili že ob prvem stiku. Ohišje je lahko, a hkrati odporno tudi na udarce.

Pozabili niso niti na uporabnike, ki bi se z Zebrinim produktom srečali prvič, zato so vključili meni za pomoč, nastavili pa boste lahko celo opomnik oziroma alarm pred pomembnimi dogodki. Za tiste, ki se lažje orientirate s številkami, naj povemo, da so s prejšnjih 133 MHz hitrosti procesiranja naredili drastičen preskok na kar 400 MHz, razširjena pa je tudi kapaciteta pomnilnika.

As iz rokava je zagotovo tudi zasnova za brezžično mobilno gostovanje v vseh okoliščinah na terenu – torej razna sejmišča, skladišča in hale s kovinskimi podporniki v zidovih, visokimi stropi in podobno.

PDF brošura >>>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku