Programska oprema
11.04.2006 06:29

Deli z drugimi:

Share

Nove “BuyITC” spletne storitve

Računalniška trgovina Jae, ki ima svoje prodajalne v Ljubljani, Mariboru, Celju in Novem mestu, je svojo ponudbo razširila tudi s spletno trgovino. Posodobitev in prenovo spletne strani, katere prodajni program obsega predvsem računalniško, pa tudi avdio in video opremo, so zaupali BuyITC, podjetju, ki se ukvarja z integracijo spletnih storitev z ERP sistemi Datalab Pantheon in Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Novo spletno stran trgovine Jae, namenjene končnim kupcem in poslovnim partnerjem (B2B), tako odlikuje preglednejša navigacija, učinkovitejše iskanje in popolna ažurnost podatkov o izdelkih, saj se ključni podatki, kot so cene in zaloge, zagotavljajo neposredno iz poslovnega sistema.

Med novejše in uspešno zaključene projekte podjetja BuyITC pa spada tudi izdelava večjezične spletne strani virtualne avto šole 3DL.si, ki je namenjena za trženje tako v Sloveniji kot tudi v sosednji Hrvaški in Italiji. Omenjena spletna stran ponuja eno izmed večjih baz 3D animacij prometnih situacij in s svojimi produkti voznikom začetnikom omogoča teoretično usposabljanje na malo drugačen, predvsem zanimivejši, način.


Prijavi napako v članku