Računalništvo, telefonija
11.12.2015 15:12
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nove akcije na www.bilban.si

Nove akcije na www.bilban.si
Nove akcije na www.bilban.si

Podjetje Bilban Kranj, d.o.o., eden od vodilnih slovenskih ponudnikov sistemov upravljanja s tiskom, je pravkar predstavilo novo spletno stran.

Podjetje Bilban je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1990. Ves čas se podjetje ukvarja z dobavo ter vzdrževanjem tiskalnikov ter večnamenskih naprav, bili pa so tudi eni od pionirjev upravljanja s tiskom v Sloveniji. So dolgoletni partner korporacije Canon, kateri so pomagali doseči odličen tržni delež v Sloveniji. V letu 2010 so postali tudi partner korporacije Xerox, s katero so postavili nove smernice na področju upravljanja s tiskom. So edini slovenski XPPS (Xerox Partner Print Services) partner Xerox, kar jim omogoča edinstveno ter celovito zagotavljanje najkvalitetnejših storitev upravljanja s tiskom. So tudi Gold partner korporacije HP, tako da lahko upravljajo z veliko večino tiskalnikov ter večnamenskih naprav, ki so v uporabi v poslovnem okolju v Sloveniji. Z letošnjim letom so predstavili tudi novo storitev sistemske integracije ter vzdrževanja računalniške opreme strank.

Svojo 25-letnico so se odločili proslaviti s predstavitvijo nove spletne strani, na kateri so hkrati predstavili tudi nekaj zanimivih akcij za podjetja ter končne uporabnike. Na voljo so tiskalniki, večnamenske naprave, prenosni računalniki ter telefoni. Na spletni strani si lahko uporabniki ogledajo vse prednosti, ki jih ponujajo sodobni sistemi upravljanja s tiskom ter dokumentni sistemi.

Podjetje Bilban vas vljudno vabi, da si ogledate njihovo novo spletno stran: www.bilban.si. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku