Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
08.03.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Nova doživetja s CEWE FOTOKNJIGO: Pregled najnovejših inovacij

V svetu fotografije in shranjevanja spominov je CEWE že dolgo sinonim za kakovost, estetiko in izjemno izkušnjo. S svežimi inovacijami na področju CEWE FOTOKNJIGE, se sedaj ponuja še več načinov, kako ovekovečiti dragocene trenutke in jih ohraniti za vedno.

Kot vodilno podjetje na tržišču se CEWE nenehno trudi ostati korak pred konkurenco. Stremimo k nenehnemu napredku tako na področju tehnoloških inovacij, uporabniške izkušnje, estetike in varovanja okolja. Eno glavnih CEWE načel je, da nenehno poslušamo želje svojih strank in sledimo trendom v svetu fotografije. Zelo smo ponosni, da vam lahko predstavimo najnovejše inovacije, ki jih boste našli le pri naših fotoknjigah.

1. Personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO

Nič ne doda bolj osebnega pridiha kot unikaten ovitek, ki odraža vašo edinstveno zgodbo skrito v njem. Z našo najnovejšo možnostjo personaliziranega ovitka lahko zdaj ustvarite fotoknjigo, ki že na prvi pogled pove, kakšni neprecenljivi spomini se skrivajo v njej. Hkrati pa ovitek predstavlja odlično zaščito fotoknjige pred zunanjimi vplivi.

Ovitek iz visokokakovostnega matiranega laminiranega kartona se popolnoma prilega knjigi, ne glede na izbrano vrsto papirja in število strani. Z le nekaj kliki lahko izberete predlagano obliko ovitka, če pa ste bolj ustvarjalne narave, lahko sprednjo in zadnjo stran ovitka prilagodite s fotografijami, kliparti in osebnim besedilom. Zaradi odprte strani je hrbtišče CEWE FOTOKNJIGE vidno in omogoča, da jo preprosto vzamete iz ovitka – popolno kot darilo ali za na domačo knjižno polico.

2. Nov priročen format: Mala CEWE FOTOKNJIGA

Za vse ljubitelje minimalizma in praktičnosti smo predstavili novo, priročno velikost fotoknjige, ki se odlično prilega v vsako torbo ali omarico. Kljub manjši velikosti pa ne gre za kompromis pri kakovosti ali estetiki – vsak centimeter je poln spominov. Sodoben, trendovski format je kot nalašč za shranjevanje nepozabnih trenutkov.

3. Nova vrsta papirja – 100% recikliran papir

Naša zaveza trajnosti in odgovornemu ravnanju z okoljem se odraža tudi v naših fotoknjigah. Zato vam s ponosom predstavljamo novo vrsto papirja, izdelanega iz 100% recikliranih materialov. Z vsako stranjo boste prispevali k ohranjanju narave.

Ekološki in popolnoma bel. Na tem papirju bodo vaši živobarvni motivi izstopali na zelo kontrasten in lep način.

4. Novo, preglednejše poimenovanje vrst papirja

V želji po boljši preglednosti smo posodobili poimenovanje vrst papirja, da boste lažje izbrali tistega, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam. Zdaj lahko enostavno izberete med matiranim, sijajnim ali recikliranim papirjem v knjižni ali ploski vezavi.

5. Novi dizajni in grafične predloge za leto 2024

Spremljamo najnovejše trende na področju grafičnega oblikovanju in nenehno posodabljamo našo zbirko grafičnih predlog, ki so vam na voljo, za še bolj moderen in privlačnejši videz fotoknjig. Z naborom novih dizajnov izgleda fotoknjige in svežimi grafičnimi predlogami za leto 2024 boste lahko ustvarili izdelek, ki bo navdušil vse.

Z našimi nenehnimi prizadevanji za izboljšanje in inovacije vam zagotavljamo, da bo vsaka CEWE fotoknjiga postala dragocen spomin, ki ga boste vedno znova radi prelistali. Prepustite se ustvarjalnosti in zaupajte v CEWE, da vam pomagamo ustvariti nepozabne spomine, ki bodo trajali večno.

Namig: v marcu poteka pri CEWE največja akcija na vse CEWE FOTOKNJIGE! Oblikujte svojo in za ceno 26 strani, prejmite še 24 strani gratis! Več o akciji si preberite tukaj.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več