Računalništvo, telefonija
13.07.2012 17:06

Deli z drugimi:

Share

Nov okus zvoka!

George Craig, vodilni pevec angleške skupine One Night Only, ki ustvarja glasbo zvrsti indie rock, je navdušen nad glasbeno podobo Samsungovega novega zvočnega sistema Wireless Audio with Dock.
Ob pomoči strokovnjakov za eksplozije in 150 litrov belgijske čokolade novi glasbeni video posnetek šokira gledalce z barvito, čokoladno obarvano zvočno eksplozijo, ki prinaša nov zvočni okus.
George Craig v video posnetku najprej skrivnostno in vidno navdušeno čisti svoje stanovanje in ga prekrije z belimi rjuhami.
George Craig v video posnetku najprej skrivnostno in vidno navdušeno čisti svoje stanovanje in ga prekrije z belimi rjuhami.

Družba Samsung Electronics je na svojem YouTube kanalu objavila krajši video posnetek, poimenovan »Nov okus zvoka«. V posnetku, ki postreže z vrsto toplih in bogatih zvokov, poleg Georga Craiga nastopa še nova zvezda – zvočni sistem Samsung Wireless Audio with Dock (DA-E750). S tem modelom Samsung vstopa v segment premijskih zvočnih sistemov.

George Craig v video posnetku najprej skrivnostno in vidno navdušeno čisti svoje stanovanje in ga prekrije z belimi rjuhami. Soba je nato pripravljena na nepopisno zmešnjavo, ki sledi, ko Craig poveže pametni mobilnik Samsung Galaxy SII z zvočnim sistemom Wireless Audio with Dock. Bleščeče čist sistem, odet v čokoladne barve nato postreže s toplo in bogato ter predvsem visokokakovostno zvočno podobo.

“Ko sem prvič videl Samsungov zvočni sistem Wireless Audio with Dock, sem bil presenečen nad elegantno in retro obliko. Zvok, ki prihaja iz sistema DA-E750, me je takoj navdušil, je mehak in preprosto odličen. Pomoč pri promociji tega izdelka in sodelovanje s Samsungom pri video posnetku sta zame pomenila navdušenje in čast hkrati,” je povedal George Craig.

Video posnetek vsebuje skladbo “You & Me” skupine One Night Only in doseže vrhunec skladno z zvočno spremljavo, ki se obenem spremeni v presenetljivo eksplozijo čokolade. Topel in bogat zvok, ki ga predvaja Samsungov sistem Wireless Audio with Dock, bo všeč avdiofilom, zvočna uporabniška izkušnja z DA-E750 pa je zahvaljujoč natančni reprodukciji zvoka izredno otipljiva.

Da bi bila scena z izbruhom čokolade videti kar se da realistično, so pri Samsungu najeli strokovnjake za eksplozije, ki so pred samim končnim snemanjem opravili deset preizkusnih eksplozij. Za nastanek omenjenega video posnetka so tako porabili kar 150 litrov čokolade. Posnetek je bil posnet v Belgiji, državi čokolade, pri snemanju pa so uporabili kamero, ki video zajema s tisoč sličicami na sekundo in je posnela vsako še najmanjšo podrobnost ob eksploziji čokolade.

Pa kaj bi razlagali, oglejte si posnetek!


Prijavi napako v članku