Telefonija
03.09.2006 07:50

Deli z drugimi:

Share

Nokia N80 Internet Edition

Nokia svojim uporabnikom ponuja napredne možnosti uporabe spletnih storitev na mobilnih žepnih napravah. Novi mobilnik Nokia N80 Internet Edition ponuja brezžično povezavo WLAN, napredni spletni brskalnik (s funkcijo Mini Map), podporo internetnim klicem, kamero z ločljivostjo 3 milijone pik in štiripasovno delovanje GSM / UMTS. Novo različico mobilnika Nokia N80 dopolnjuje pomočnik za hitro in enostavno povezavo v omrežju WLAN in gostovanje različnih spletnih storitev, ki prej niso bile del naprav Nokia.

Naprava Nokia N80 Internet Edition je ustvarjena za uporabo svetovnega spleta in najbolj priljubljenih internetnih orodij – Yahoo! Search poskrbi za enostavno in uspešno iskanje, napredna možnost Mini Map poskrbi za enostavno sprehajanje po straneh in vedno kaže mesto, kjer se nahajamo. Na voljo je brskanje po tisočih zadetkih, ki jih ponuja Amazon.com, knjige pa je mogoče pregledovati z aplikacijo MobiPocket Reader, ki jo ponuja Amazon. Delite svoje trenutne na spletu – ujemite trenutek in posnetek enostavno pošljite na stran Flickr.com, kjer bodo v njem uživali tudi prijatelji in družina. Naprava Nokia N80 Internet Edition ponuja učinkovit in priročen dostop do spleta – kjerkoli in kadarkoli, tudi ko v bližini ni osebnega računalnika.

Mobilni internet je ena od osnovnih smernic in strategij Nokie. Internet se je razvil vse od začetnih statičnih spletnim strani do današnjih spletnih komun, kjer si uporabniki delijo in izmenjujejo svoja doživetja – mobilni internet, kot ga omogoča naprava Nokia N80 Internet Edition, je še korak naprej k vsestranskim možnostim uporabe.

Naprava Nokia N80 Internet Edition ponuja uporabnikom tudi nov odjemalec Download!, ki omogoča, da uporabnik samo s klikom na ikono preveri, katere nove aplikacije so na voljo za žepne multimedijske računalnike.

Internetni klici (VoIP), ki jih ponuja naprava Nokia N80 Internet Edition, so tako enostavni kot običajni klici, le da klici potekajo prek lokalnega omrežja WLAN. Naprava omogoča, da si uporabnik enostavno naloži združljive aplikacije za internetne klice, ki jih ponujajo različni ponudniki.

Novi mobilnik Nokia N80 bo na voljo v dveh različnih trendovskih barvah – patinasto bronasti in svetleče črni. Na voljo bo jeseni 2006.


Prijavi napako v članku