Računalništvo, telefonija
16.07.2015 17:48

Deli z drugimi:

Share

NIL postal Microsoftov partner leta 2015 v Sloveniji

Podjetje NIL je na Microsoftovi Partnerski konferenci v Orlandu, v ZDA, za leto 2015 prejelo nagrado Microsoftov partner leta 2015 za Slovenijo. NIL si je prislužil priznanje v množici svetovno najuspešnejših Microsoftovih partnerjev, in sicer za prikazovanje odličnosti pri inovativnih pristopih in vzpostavitvah rešitev, ki temeljijo na Microsoftovi tehnologiji.
V Sloveniji si je laskavi naziv prislužilo podjetje NIL
V Sloveniji si je laskavi naziv prislužilo podjetje NIL

Microsoftovi partnerji, ki so postali Microsoftov partner leta 2015 za posamezno državo, so prikazali odlične poslovne dosežke v preteklem letu na področju uvajanja Microsoftovih rešitev. Z omenjeno nagrado Microsoft v podjetju NIL prepoznava partnerja, ki učinkovito in uspešno sodeluje s slovensko podružnico podjetja Microsoft in obenem dokazuje svojo inovativnost in poslovne dosežke, ki zagotavljajo zadovoljstvo obstoječih strank, hkrati pa privabljajo nove stranke.

NIL se že skoraj deset let aktivno osredotoča na rešitve v oblaku, ki za organizacije pomenijo predvsem priložnost za dvig produktivnosti, optimizacijo poslovanja ter večjo konkurenčnost. Microsoft je v tej zgodbi eden najpomembnejših partnerjev podjetja NIL in njihov kredibilen sogovornik, s katerim skupaj ustvarjajo rešitve, ki njihovim strankam pomembno pomagajo pri transformaciji v uspešnejša in učinkovitejša podjetja.

»NIL in Microsoft imata dolgo zgodovino uspešnega sodelovanja, saj so Microsoftove rešitve prisotne v mnogih naših produktih. NIL hkrati vsako leto širi nabor Microsoftovih partnerskih kompetenc. V čast nam je, da smo prejeli priznanje partner leta, saj to potrjuje, da Micrososft prepoznava naš trud,« je povedal Vasko Berden, generalni direktor, NIL.

Priznanja so bile podeljena v več kategorijah. Zmagovalci posamezih kategorij so bili izbrani med več kot 2300 kandidati iz 108 držav. Podjetje NIL d.o.o. si je nagrado prislužilo za ponujanje vrhunskih rešitev in storitev kot tudi za uspešno predstavljanje Microsoft rešitev na slovenskem tržišču.

»Naziv partner leta je šel, kot vsa leta doslej, v prave roke. Podjetje Nil si je s svojimi napori na trgu oblačnih storitev ustvaril konkurenčno prednost pred ostalimi, kar jim je uspelo z nenehnim vlaganjem v nove rešitve, temelječe na oblačni tehnologiji«, je ob tej priliki povedal Robert Trnovec, generalni direktor Microsofta Slovenije.

Z nagradami Microsoft Partner of the Year podjetje Microsoft izpostavlja svoje partnerje po svetu, ki so v preteklem letu uspešno razvili in vzpostavili vrhunske rešitve, ki temeljijo na Microsoft tehnologiji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku