Računalništvo, telefonija
05.04.2018 15:30
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neverjetno kaj so mladi pripravljeni narediti za pet minut slave!

Kondom zagotovo ne sodi v nosnico in usta!
Kondom zagotovo ne sodi v nosnico in usta!

Vodilna družbena omrežja so že postala nekakšen nadomestek resničnega življenja, zato ne preseneča, da na njih najdemo vse več posameznikov, ki poskušajo doseči svojih pet minut slave z brezglavim objavljanjem fotografij in videoposnetkov. Številni pa so tudi takšni, ki druge s takšnimi ali drugačnimi igrami oziroma izzivi spravljajo v nevarnost. Eden izmed njih pa je zagotovo najnovejši izziv, ki je, verjetni ali ne, povezan s kondomom. Ta je bil sicer aktualen že pred leti, a je pred kratkim ponovno “zaživel”.

Izziv od uporabnikov zahteva, da si kondom naprej zarinejo v eno izmed nosnic in ga nato potegnejo na plan skozi usta. Pri tem izzivu pa seveda lahko gre precej stvari narobe, kot na primer da se kondom zatakne v dihalnih poteh, povzroči življenjsko nevarne težave pri dihanju ali pa povzroči srbečico ali celo hujšo alergijsko reakcijo. Kondom je namreč »premazan« za različnimi preparati in mazili, ki seveda niso namenjena za občutljivo sluznico ustne votline.

Zdravstveno osebje pri tem opozarja, da je verjetno le še vprašanje časa, kdaj se bo na račun tega izziva zgodila tragedija. Če bi kondom zašel v spodnje dele dihal bi lahko namreč prišlo celo do zadušitve. Zaradi tega vam močno odsvetujemo, da se preizkusiti v norem izzivu s kondomom, ki je med najstniki žal zelo priljubljen.


Prijavi napako v članku