Fotoaparati in kamere
16.02.2014 13:15
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neuničljivi Canon PowerShot D30

Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, saj lahko brez okvar zdrži padce, udarce in prašna okolja ter omogoča fotografiranje in snemanje videoposnetkov do 25 metrov pod vodo.
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo.
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo.

Čeprav je trg preplavljen s številnimi digitalnimi fotoaparati, se aparatu Canon PowerShot D30 le redkokateri lahko postavi po robu. Novinec je namreč primeren za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo. Brez okvar lahko zdrži padce, udarce in prašna okolja, medtem ko ga za fotografiranje in snemanje videoposnetkov lahko uporabljamo do 25 metrov pod vodo.

Izjemno trpežni digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 se odlično obnese tudi pri zajemu fotografij in videoposnetkov, saj so ga inženirji opremili s slikovnim tipalom CMOS ločljivosti 12,1 milijona točk. Za kakovostno zajemanje oddaljenih predmetov poskrbita slikovni procesor DIGIC 5 in petkratna optična povečava. Za prikaz zajetih slik je na voljo zaslon s 3-palčno (7,2-centimetrsko) diagonalo, za zajem lokacijskih podatkov pa poskrbi vgrajen navigacijski sistem GPS.

Podjetje Canon bo na vse odporni digitalni aparat PowerShot D30 najprej v prodajo ponudilo v ZDA, in sicer aprila, nekoliko kasneje pa bo prišel tudi na evropska tla. Ameriški trgovci bodo za novinca zahtevali preračunanih 240 evrov, v Evropi pa bo zanj potrebno odšteti okoli 330 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

Prijavi napako v članku