Fotoaparati in kamere
16.02.2014 13:15
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Neuničljivi Canon PowerShot D30

Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, saj lahko brez okvar zdrži padce, udarce in prašna okolja ter omogoča fotografiranje in snemanje videoposnetkov do 25 metrov pod vodo.
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo.
Digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 je kot nalašč za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo.

Čeprav je trg preplavljen s številnimi digitalnimi fotoaparati, se aparatu Canon PowerShot D30 le redkokateri lahko postavi po robu. Novinec je namreč primeren za uporabo v najtežjih pogojih, bodisi na kopnem bodisi pod vodo. Brez okvar lahko zdrži padce, udarce in prašna okolja, medtem ko ga za fotografiranje in snemanje videoposnetkov lahko uporabljamo do 25 metrov pod vodo.

Izjemno trpežni digitalni fotoaparat Canon PowerShot D30 se odlično obnese tudi pri zajemu fotografij in videoposnetkov, saj so ga inženirji opremili s slikovnim tipalom CMOS ločljivosti 12,1 milijona točk. Za kakovostno zajemanje oddaljenih predmetov poskrbita slikovni procesor DIGIC 5 in petkratna optična povečava. Za prikaz zajetih slik je na voljo zaslon s 3-palčno (7,2-centimetrsko) diagonalo, za zajem lokacijskih podatkov pa poskrbi vgrajen navigacijski sistem GPS.

Podjetje Canon bo na vse odporni digitalni aparat PowerShot D30 najprej v prodajo ponudilo v ZDA, in sicer aprila, nekoliko kasneje pa bo prišel tudi na evropska tla. Ameriški trgovci bodo za novinca zahtevali preračunanih 240 evrov, v Evropi pa bo zanj potrebno odšteti okoli 330 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Canon fotoaparati

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več