Računalništvo, telefonija
06.09.2013 17:08
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

NetApp diskovni sistemi so med vodilnimi za privatne oblačne storitve

NetApp diskovni sistemi so med vodilnimi za privatne oblačne storitve
NetApp diskovni sistemi so med vodilnimi za privatne oblačne storitve

NetApp je dosegel najboljši rezultat zaradi svoje programske opreme ONTAP, vSphere integracije, deduplikacije in SDD podpore. NetApp FAS3250 je zasedel najvišjo uvrščenost z nazivom najboljši v svojem razredu in NetApp FAS3220 naziv priporočeno.

Raven podrobnosti v Buyer`s Guide-u združena s točkovanjem in razvrstitvijo metodologije, pomaga organizacijam v dveh pogledih:

  1. zagotavlja močno in jedrnato metodo, zato da oceni vsako zasebno storitev v oblaku, tako da lahko organizacije razumejo splošne prednosti in pomankljivosti vsake rešitve. Z uporabo teh informacij lahko razumejo splošne učinkovitosti in pomanjkljivosti vsake rešitve. Prav tako lahko razumejo kako dobro je vsaka rešitev pozicionirana, da zadosti njihovim potrebam okolja.
  2. Buyer`s Guide razčleni vsak produkt glede na njihove posebnosti, tako da pridobijo podatke o tem kako dobro podpira zbirko upravljanja in repliciranja, kako dobro se integrira v vSphere, katero strojno opremo ponuja in kakšno vrsto podpore naj podjetja pričakujejo. Podatki prav tako razkrivajo kako so podprte specifične funkcije in v nekaterih primerih tudi kako so implementirane.

Organizacijam, ki so v procesu virtualizacije okolja, se lahko zdi privatno shranjevanje v oblaku še posebej privlačno, ker lahko doprinese k izboljšanju gostote strojne opreme, k poenostavitvi upravljanja, zmanjšanju stroškov in izboljšanju nemotečih operacij skladiščenja. Buyer`s Guide vključuje vSphere integracijsko kategorijo, ki izpostavi sposobnost zbirke, ki podpira VMware vSphere. Medtem ko obstaja tudi druga programska oprema za virtualizacijo je VMware vodilni na trgu in ponuja skupek sprejetih in vzpostavljenih shranjevalnih APIjev, ki so podprti s številnimi sistemi v vodniku.

Buyer`s Guide namesto vas ne more izbrati »pravega« prodajalca in/ali rešitve za vaše potrebe. Lahko vam le prihrani marsikatero napačno odločitev. Zato naj bo Buyer`s Guide raje sprejet kot priročnik za pomoč pri vašem procesu raziskovanja in sprejemanja odločitev in vam tako pomaga pri izbiri pravega ponudnika storitev za vaše okolje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Deduplikacija je proces odpravljanja podvojenih podatkov in s tem sprostitev zasedenih pomnilnih kapacitet in izboljšanja zmogljivosti diskovnih sistemov.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem OUR SPACE APPLIANCES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku