Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
13.05.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

Neskončna zmogljivost z novo prenosno polnilno postajo BLUETTI AC240

BLUETTI, pionir na področju prenosnih električnih rešitev, se pripravlja, da s svojo najnovejšo inovacijo – prenosno napajalno postajo AC240 IP65 – ki je odporna na vodo in prah, ponovno spremeni pustolovščine na prostem.

Temelji na uspešnih temeljih predhodnika AC60, 600W/403Wh solarnega generatorja za vse vremenske razmere, z novim modelom AC240 pa BLUETTI še dodatno širi meje zmogljivosti. Ta postaja neskončne zmogljivosti, ki bo predvidoma predstavljena 20. maja, zagotavlja večjo moč, hitrejše polnjenje, razširljivo zmogljivost in še več. Zasnovan je tako, da daje moč pustolovcem, navdušencem na prostem in reševalcem v sili ter jim omogoča premikanje meja ne glede na vremenske razmere.

Zaščita pred vsemi vplivi z oznako IP65

Ste se kdaj med raziskovanjem na prostem znašli brez moči v nalivu? S polnilno postajo BLUETTI AC240 so vremenske skrbi stvar preteklosti. Ta napajalnik je zasnovan z zaščito IP65, zato je neprepusten za prah in odporen na nizkotlačne vodne curke iz kateregakoli kota. S patentirano tehnologijo in zaščitnimi ukrepi, vključno z neodvisnimi zračnimi kanali, zatesnjenimi elektronskimi oddelki, posebnim odvodnjavanjem, vakuumsko prevlečenimi ventilatorji in dvoslojno zaščitenimi priključki, AC240 zagotavlja, da voda ostane zunaj, vi pa ostanete priklopljeni.

Tudi če se voda prikrade v notranjost, jo vgrajeni izpušni ventilator hitro izloči, sistem za odvajanje toplote pa zagotavlja hitro izhlapevanje med delovanjem. AC240 je pripravljen na vse, kar vam narava pripravi, ne glede na to, ali se podajate v težke razmere na kopensko pustolovščino, plujete po odprtih morjih ali se spopadate z zahtevnim gradbiščem.

Celovita rešitev za električno napajanje na prostem

Ne glede na to, ali gre za udobje na prostem ali izzive preživetja, je energija pomembna. Naprava AC240 je vaša celovita zaloga energije, ki vam omogoča povezavo s svetom, tudi ko raziskujete daleč od omrežja. Tehta le 33 kg in je velika približno kot standardna mikrovalovna pečica, zato se odlično prilega prtljažniku in vas nemoteno spremlja na vsakem potovanju.

AC240 z impresivno močjo 2400 W brez težav napaja številne naprave, vključno s hladilniki, okenskimi klimatskimi napravami, mikrovalovnimi pečicami, grelniki in kavnimi aparati. Njegova baterija LFP z zmogljivostjo 1536 Wh lahko vzdržuje hladilnik s prostornino 1,2 kWh/dan vsaj en dan. Poleg tega lahko z načinom za dvigovanje moči prenese tudi večje obremenitve, kot je uporaba kuhalne plošče, vse do 3600 W, kar zagotavlja, da nobeno opravilo ni prezahtevno.

Naprava AC240 je opremljena s številnimi vtičnicami, vključno s 4 standardnimi vtičnicami za izmenični tok, avtomobilsko vtičnico, 2 USB-A, dvema USB-C in priključkom 12V/30A za avtodome, zato zadovoljuje različne potrebe po električni energiji. Idealen je za lastnike avtodomov ali čolnov, saj se brez težav vključi v sisteme napajanja brez električnega omrežja in omogoča samostojno preživljanje pustolovščin.

S hitrim 1,1-urnim polnjenjem z izmeničnim tokom pri moči 2400 W vam ne bo nikoli zmanjkalo energije. Za daljša potovanja združite AC240 z zložljivimi solarnimi ploščami BLUETTI za sprejem sončne energije, ki zagotavljajo stalno oskrbo s čisto energijo, ne glede na to, kam vas bodo popeljale vaše pustolovščine.

Razširljiva moč, neprekinjeno napajanje

S prilagodljivim napajalnikom BLUETTI AC240, ki podpira razširitev zmogljivosti, nikoli ne rabite skrbeti, da bi vam kjerkoli na prostem zmanjkalo energije. En napajalnik AC240 lahko sprejme do štiri baterijske pakete B210, vsak s kapaciteto 2150 Wh, skupna kapaciteta pa je 10.136 Wh. Ti paketi lahko delujejo tudi samostojno kot vodoodporne energijske banke s tremi izhodi enosmernega toka in možnostmi polnjenja.

Poleg tega sistem AC240 z odzivno funkcijo UPS, ki hitro zazna izpade in v 15 milisekundah samodejno preklopi na baterijsko napajanje – hitrost, ki je vodilna v panogi – zagotavlja enostavno in zanesljivo rešitev za neprekinjeno napajanje v zaprtih prostorih in na prostem.

Robusten in pameten

Postaja AC240 je dobro izdelana, da prenese preizkušnjo vremena in časa. Uporablja najvarnejšo in najzanesljivejšo litij-železo-fosfatno baterijo, zato lahko doseže do 100-odstotno globino praznjenja in ohrani 80 % prvotne zmogljivosti tudi po 3500 ciklih polnjenja, kar je enako približno 10 let uporabe. Z naprednim sistemom za upravljanje baterije BLUETOPUS AI BMS, ki ga poganja umetna inteligenca, AC240 zagotavlja varno delovanje, optimalno zmogljivost in podaljšano življenjsko dobo.

S podporo za upravljanje z aplikacijami lahko upravljate moč, prilagajate hitrost polnjenja, preklapljate načine UPS in še več. Poleg tega je AC240 podprt s 6-letno garancijo, ki zagotavlja dolgoletno zanesljivo delovanje in vam zagotavlja mir na dolgi rok.

Razpoložljivost in cena

BLUETTI AC240 bo na voljo za nakup na uradni spletni strani BLUETTI in v trgovini Amazon od 20. maja ob 15. uri po srednjeevropskem času po ekskluzivni ceni 1699 evrov, ki velja od 20. maja do 11. junija. Z uporabo kode kupona »AC240ONSALE« lahko dobite dodaten popust v višini 100 evrov. Poleg tega bo do takrat na voljo tudi njegova vrhunska različica AC240P, ki se ponaša z večjo zmogljivostjo 1843 Wh in možnostjo razširitve z baterijami B210P.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem BLUETTI.
Vas zanima več iz te teme?
prenosne polnilne postaje


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več