Računalništvo, telefonija
27.10.2020 06:13

Deli z drugimi:

Share

Nenavadni kamkorder Panasonic LUMIX BGH1

Digitalni kamkorder Panasonic LUMIX BGH1 je resnično nekaj posebnega.
Digitalni kamkorder Panasonic LUMIX BGH1 je resnično nekaj posebnega.

Pri podjetju Panasonic so predstavili nadvse zanimiv kamkorder, ki tudi najzahtevnejše ne bo pustil ravnodušne. Njihov najnovejši kamkorder s prodajno oznako LUMIX BGH1 je namreč ujet v ohišje kvadratne oblike, ki meri zgolj 93 x 93 x 78 milimetrov in tehta komajda 545 gramov. Zasluge za to gredo predvsem ohišju iz aluminijeve in magnezijeve zlitine. Poleg tega inovativno ohišje omogoča praktično neomejeno zajemanje fotografij in videoposnetkov, saj nadvse učinkovito odvaja odvečno toploto.

Digitalni kamkorder Panasonic LUMIX BGH1 se ponaša še s slikovnim tipalom ločljivosti 10,2 milijona slikovnih točk, ki podpira tehnologijo dual-native ISO, s katero je mogoče zajeti bolj kakovostne slike z manj šuma. Z novincem lahko zajemamo videoposnetke v ločljivosti do 4K s povprečno frekvenco do 60 sličic na sekundo. V polni ločljivosti pa se frekvenca osveževanja lahko poveča do kar 240 sličic na sekundo. Celoto zaključuje še programska oprema opremo Panasonic PC LUMIX Tether for Multicam, saj lahko z njo sočasno uporabljamo s kar 12 digitalnimi kamerami Panasonic LUMIX BGH1.

Digitalni kamkorder Panasonic LUMIX BGH1 seveda ni poceni. V predprodaji v Združenih državah Amerike je zanj namreč treba odšteti kar preračunanih 1.692 evrov. Prvi kupci bodo izjemno zanimivo kamero prejeli proti koncu meseca novembra.


Prijavi napako v članku