Računalništvo, telefonija
12.04.2016 16:50

Deli z drugimi:

Share

Ne poslujte na slepo!

Podjetniki potrebujejo za poslovno odločanje ažurne informacije o svojem poslovanju, ki pa jih morajo tudi razumeti. Jim lahko pri tem pomagajo programi?
Ne poslujte na slepo!
Ne poslujte na slepo!

Optimiziranje stroškov je prvi pogoj za uspešno poslovanje vsakega podjetja in organizacije. A ne na račun dela brez računovodskega servisa, saj je dobro računovodstvo osnova za učinkovito poslovanje in poslovni uspeh. Enako pomembno kot izbira računovodskega servisa pa je pomembno tudi, s kakšno programsko opremo dela računovodja. Najbolj ekonomično je, da podjetnik in računovodja uporabljata isto programsko rešitev, saj je delo tako bolj učinkovito in pregledno.

Dobre programske rešitve prinašajo številne možnosti, na podlagi katerih lahko podjetnik sprejme pravo poslovno odločitev, saj ima ves čas na voljo dostop do podatkov o poslovanju. Ključne informacije, ki jih danes spremlja uspešno podjetje, so stanje zalog, koliko davka bo plačalo, ali so plačani vsi prejeti računi ter kakšno je stanje z dolžniki – kdo so in koliko dolgujejo podjetju. Poleg tega pa je treba posebno pozornost posvetiti še tistim ključnim poročilom, ki podjetniku omogočijo, da se pravočasno in pravilno odloči za spremembe, ki so del vsakega poslovanja.

Podjetje SAOP bo v četrtek, 14. aprila 2016, ob 13.00 uri izvedlo brezplačni spletni seminar, na katerem bo predstavilo, kaj mora pri poslovanju spremljati vsak podjetnik. Prijavite se še danes!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAOP d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAOP d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

SAOP - Računalniški programi za računovodstvo, knjigovodstvo, izdajanje računov, potni nalogi, trgovina, računovodski servis, obrtnik

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAOP d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku