Računalništvo, telefonija
20.10.2011 11:12

Deli z drugimi:

Share

Nakup knjige z mobilnim telefonom

Nakup knjige z mobilnim telefonom
Nakup knjige z mobilnim telefonom

Srbski mobilni operater Telenor v času knjižnega sejma med 23. in 30. oktobrom uporabnikom storitve PlatiMo omogoča 30 % cenejše nakupe knjig na spletnem portalu www.knjizara.com. Spletni portal bo v akciji, ki jo podpira tudi Halcom, kupcu, ki bo z mobilnim telefonom kupil največje število knjig, podaril še nov Applov tablični računalnik iPad2.

Na spletnem portalu www.knjizara.com so prepričani, da so nakupi knjig prek interneta in mobilnega telefona prihodnost. Svojim kupcem želijo omogočiti, da izvedejo nakup kjerkoli in kadarkoli brez nepotrebnega čakanja v vrsti. Prav to omogoča mobilno plačevanje prek storitve PlatiMo, ki jo je Halcom razvil v sodelovanju z mobilnim operaterjem in štirimi velikimi srbskimi bankami.

Uporabniki storitve PlatiMo lahko plačujejo še mesečne račune za telefonske storitve, elektriko, vodo, nakupujejo prek spleta, nakazujejo denar drugim uporabnikom storitve ter kupujejo letalske karte. Poleg plačevanja PlatiMo omogoča tudi naročanje storitev e-uprave.

V Srbiji ima 200.000 uporabnikov možnost uporabljati storitev PlatiMo, ki deluje na vseh mobilnih telefonih. Kupovanje z mobilnim telefonom bo mobilni operater Telenor predstavljal tudi na knjižnem sejmu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HALCOM d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri HALCOM d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HALCOM d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku