Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
Namizni računalniki
Poslovne rešitve
13.09.2023 07:30

Deli z drugimi:

Share

Najvišja kakovost POSLOVNEGA razreda, a kar 50 % ceneje

Z izbiro obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije poleg vrhunske kakovosti pridobite tudi dolgo življenjsko dobo in prihranek v višini
vsaj 50 %!
Računalniki iz POSLOVNE linije so najvišje kakovosti izdelave in zagotavljajo hitro, tiho in stabilno delovanje z malo okvarami ter izjemno dolgo življenjsko dobo.
Računalniki iz POSLOVNE linije so najvišje kakovosti izdelave in zagotavljajo hitro, tiho in stabilno delovanje z malo okvarami ter izjemno dolgo življenjsko dobo.

POSLOVNA linija računalnikov je najboljša linija posameznega proizvajalca računalnikov. Če za trenutek pomislimo, kakšne so cene: nov 14” prenosnik poslovne kakovosti navadno stane več kot 1.400 evrov. Obnovljenega dobite za polovico cene, zato z nakupom veliko prihranite, še bolj pa je pomembno, da pridobite vse prednosti boljše, POSLOVNE linije.

Računalniki iz POSLOVNE linije so najvišje kakovosti izdelave in zagotavljajo hitro, tiho in stabilno delovanje z malo okvarami ter izjemno dolgo življenjsko dobo. Zaradi visoke cene nove opreme v POSLOVNI liniji postajajo vedno bolj iskani obnovljeni oziroma refurbished računalniki.

Največja zaloga v Sloveniji

BBT.si je z naskokom največji ponudnik obnovljenih računalnikov v Sloveniji in regiji Adria. V ponudbi je vedno več kot 1.000 računalnikov, ki so na voljo takoj. Za vas skrbi ekipa z največ tehničnega znanja in izkušenj na področju obnove in prodaje obnovljenih računalnikov – na trgu so prisotni že več kot 18 let.

Ne glede na to, ali potrebujete pisarniški računalnik ali zmogljivo grafično postajo, boste med največjo zalogo v Sloveniji pri BBT.si zagotovo našli optimalno obnovljeno napravo izključno iz boljše, POSLOVNE linije, za ugodno ceno.

Lasten proces obnove računalnikov v Trzinu

Proces obnove računalniške opreme so skozi leta izkušenj v podjetju razvili sami, zadovoljne stranke pa so že skoraj dve desetletji dokaz, da je njihova obnovljena oprema iz POSLOVNE linije vrhunska. Pri BBT.si ne le, da računalnike prodajajo, temveč jih na sedežu v Trzinu obnavljajo, testirajo, nadgrajujejo in konfigurirajo po potrebah kupca.

Zaradi unikatnega procesa obnove računalnikov lahko zagotavljajo najboljšo možno kakovost, s tem pa narekujejo trende in razvoj branže.

Odlična podpora in hiter servis

Nakup pri BBT.si je varen nakup, saj jim do danes zaupa že več kot 20.000 strank. Posebej so ponosni na lasten računalniški servis, ki nudi tehnično podporo za vse nivoje znanja. BBT servis je hiter, temeljit in odziven, saj 95 % vseh težav reši v manj kot 48 urah in je na voljo le za pri njih kupljeno opremo.

Dolga življenjska doba – optimalen nakup za vas in za okolje

Vsak si za svoj denar želi največ, kajne? Ko boste naslednjič imeli težave z vašim računalnikom, pomislite na nakup obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije pri BBT.si. Vsestranska namembnost, hitro in tiho delovanje ter dolga življenjska doba so zagotovljeni. Ugodna cena, tehnična podpora in odziven servis pa prav tako. Če pomislimo na prednosti za okolje, ker ni potrebno črpati surovin za nove računalnike, pa je popolnoma jasno, da je nakup obnovljenega računalnika iz  POSLOVNE linije – PAMETEN NAKUP!

Več najdete na www.bbt.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
obnovljeni prenosniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več